2777
2789
عنوان

سونومو ببینید😢

270 بازدید | 21 پست

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده من که متوجه نمیشم

رفتم بهداش میگه نباید از جات تکون بخوری ، ن ز د ی ک ی هم برات فاجعه اس ، جفتت پایینه خیلی خطرناکه

دارم میمیرم از ترس

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
خوبه که

یعنی چی؟؟؟

مبارکه مشکلی نداره سونوت

جفت بچه چطور؟؟؟؟

پسمله پسملِ ⚘ مبارکه. من دوازده هفته رفتم جنسیتش معلوم نبود😭😡😡😡😡  گفت نمیتونم مطمئن بگم

ب من واضح نشون داد

یعنی چی؟؟؟

نرماله همه چیت ضمنا مرکز بهداشت و پرستارایی که توش کار میکنن خیلی تخصص نظرای این چنینی ندارن برو پیش متخصص الکی استرس به خودت نده برای گل پسر خوب نیست

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
جفت بچه چطور؟؟؟؟

نمیدونم ولی اگرم پایین باشه استراحت کنی به مرورمیره بالانگران نباش چیزنگران کننده ای نیس یه مدت استراحت کن تادوباره سونوبدی ووضعیت جفتت مشخص بشه

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

ای خدا خیرشون بده با این راهنمایی کردنشون. والا مال منم جفتم پایینِ مال دوستم که هم پایین بود هم خونریزی داشت استراحت کرد بچشم زایید الانم ۵ ماهشه خدا رو شکر. استراحت کن رحم که بزرگ بشه کش بیاد اونم میکشه بالا. فقط فشار نیار به خودت همین. اگر خونریزی نداری جز استراحت هیچ کاری نمیخواد بکنی

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋