کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
طریقه خوردن: فنجان را با دو دست بلند کرده و به سمت لب های خود می برید. لب ها را کمی باز می کنید تا مایع وارد دهان شود. قورت میدهید و فنجان را سر جای خود قرار می دهید.
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
موکا هم خوبه قهوه با شکلاته، خیلی تلخ نیستطریقه خوردن: فنجان را با دو دست بلند کرده و به سمت لب های ...
مردممم از خنده😂😂
موکا و هات چاکلت همشون رو اینجوری ک نوشتی میخورن ؟؟؟
نی و قاشق و اینا چی؟
کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید
شکلات داغ...البته بگو هات چالکت...که یه وقت بیکلاسی نباشه🫥
بدون نی میخورن دیگه??