2777
2789
عنوان

فقط اونا ک همسر درونگرا دارن بیان

433 بازدید | 71 پست

شما ها همسرتون اهل حرف زدن هست وقتی ازش ناراحت هستین قهر کنید اون هم قهر میکنه؟

کسی هست همسرش تا یه هفته هم سکوت کنه و انگار با یه دیوار ازدواج کرده باشین؟؟؟؟

البته درونگرایی ک ب شدت عصبیه و تو قهر درونگرا اما پیش بقیه زبونش ده متره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون پرنسسن نه درونگرا

🤣🤣🤣

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نه پیش من خیلی حرف میزنه تو جمع ن تاکسی چیزی نپرسه چیزی نمیگه عصبی نیست بشدت اروم منطقیه

قهر اصلا نمیکنه من قهر کنم سریعترین زمان ممکنه از دلم دربیاره اصلا نمیذاره قهر باشیم یاناراحت

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
ایشون پرنسسن نه درونگرا

🤣🤣🤣

پرنسسعلی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چ ویژگی های دارن یعنی کلا کم حرفه؟ اهل شوخی هست؟ فقط خونه اینجوریه یا همه جا؟

تقریبا فقط خونه اینجوریه شوخی نکنه سنگین تره 

میمیره تا به جمله رو بگه انگار نفسش بند میاد اگه حرف بزنه

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

عصبی هست بد حرف میزنهاما قهر نمیکنه لعنتی اصلا انگار هیچ حرفی نزده انتظار داره منم باهاش حرف بزنم نا ...

خیلی خوبه ک برعکس شوهر من گاهی ی هفته هم حرف نزنم نمیزنه تازه بدتر می‌ره تو سکوت از من تقلید می‌کنه قهر رو

همسر من درونگرا بود یعنی کلا کم حرف بود،اهل ناز کشیدن و صحبت کردن هم نبود، بیشتر سعی میکرد از مشکلات فرار کنه تا حلش کنه، گاهی شوخی و خنده خم داشت اما نه از اون مدلا که بیادو جک بگه یا سربه سر بزاره فقط درحد خیلی کم،بابچه ها نمیتونست دوست بشه و باهاشون ارتباط کلامی بگیره،یه چیزی شبیه پدرای خیلی قدیمی که فقط شکم بچه رو سیر میکردن، تو۲۰سال زندگی مشترک جمله دوستت دارم رو ازش نشنیدم ، ابراز محبت کلامی نمیتونست بکنه و میگفت من در عمل نشون میدم 

موقع قهر هم ساکت بود و انگار براش مهم نبود و همیشه به یه ورش بود

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی