2777
2789

سلام گایز ان شاءالله با توکل به خدا حالتون خوب باشه

میگم یه سوال داشتم الان برنامه نویسی بخونی داخل اموزشگاه(نه دانشگاه)چقد میتونه درامد داشته باشه؟؟! اطرافتون کسیو داشتید که خونده باشه برنامه نویسی رو داخل اموزشگاه و دارمد داشته باشه؟! 

ممنون میشم راهنمایی کنید خدا خیرتون بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یرای اینجور مشاغل نمیشه درامد تعیین کرد

یه برنامه نویس هیچی درامد نداره یکی دیگه ماهی 100 ملیون درامد داره

وابسته به مهارت و استعداد شخصه . مسیر طولانی و سختیم هست که 99 درصد مردم یجا ولش میکنن و درجا میزنن

خودت این رشته رو خوندی عزیزم؟

نه عزیزم پسرم الان مهندسی کامپیوتر میخونه میگه خودت باید یاد بگیری دانشگاه یاد نمیدن.و دو تا از اشناهامون برنامه نویسی میکنند یرای خارج کار میکنند و دلاری وضعشون خیلی خوبه .پارسال مادرش میگفت پسرم ماهی 140تومن درامدشه

نه عزیزم پسرم الان مهندسی کامپیوتر میخونه میگه خودت باید یاد بگیری دانشگاه یاد نمیدن.و دو تا از اشنا ...

خداجونمونو شکر که وضعشون خوبه

من الان سوالم اینه که اگه نرم دانشگاه و فقط از طریق اموزشگاه یاد بگیرم مشکل پیش میاد؟

میشه لطفا این سوالو از پسرتون بپرسید؟ کمک خیلی بزرگی بهم میکنید خداخیرتون بده♥✨

خداجونمونو شکر که وضعشون خوبهمن الان سوالم اینه که اگه نرم دانشگاه و فقط از طریق اموزشگاه یاد بگیرم ...

نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمییاد ولی اینایی که گفتم دلاری کار میکنند زبان انگلیسی شون عالیه یعنی کاملا مسلط هستند و خیلی باهوشن. من خودم فکر نمیکنم پسرم مثل اونا بتونه از پسش بربیاد