2777
2789
عنوان

پس کی کنسل نیست

259 بازدید | 28 پست

میگن آدمای زیر برای ازدواج کنسلن:

آدمی که درآمدش کمه. پولدار نیست.

قیافه و ظاهرش خوب نیست.

ماشین مدل بالا نداره.

خونه‌اش پیش خانواده‌اش باشه.

شکاک و بدبین باشه.

خسیس باشه.

تحصیلات پائین داشته باشه.

دست بزن داشته باشه.

بداخلاق باشه.

خیانت کنه.

خیلی به حرف خانواده‌اش باشه.

و خیلی از موارد دیگه.

بالأخره هرکسی یه عیبی داره. ما خودمون هم عیب‌های بزرگی ممکنه داشته باشیم. اما در کنارش یه سری صفات خوب هم داریم.

اصلاً آدمی پیدا میشه که هیچ یک از این عیب‌ها رو نداشته باشه؟

با این شرایط آیا بازم می‌شه ازدواج موفق داشت و از زندگی متأهلی راضی بود؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اکثر مواردی که ذکر شده با وارد شدن آسیب های روانی فقط میشه زندگی کرد 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

معیارهای بالا کاملا منطقیه .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

این وینی اسکل این‌چیزا رو مد کرده

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الان خود همونایی که دم از کنسلی مردم میزنن یه تست سلامت روان بگیری رد میشن همشون 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️