2789
عنوان

شب ولادت حضرت علی اکبر پست بذارید براتون دعای جبرئیل بخونم 🪻🪻💐🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 54 پست
لطفاً برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم@مامانبزرگپانیذ @فرانک20 @دخترناراحت @دختری_که ...

خدابحق این زیارت عاشورایی که میخوام بخونم بده حاجت همه وهمه مون را......الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لطفاً برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم@مامانبزرگپانیذ @فرانک20 @دخترناراحت @دختری_که ...

سلام عزیزدلم 

خیلی ممنونم بابت تگ

الهی همیشه شاد و سلامت باشی گلم❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️

ممنون عزیزم خیر ببینی ان شالله

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

چرا نیستی؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دعایی ک دیگران در حق ما میکنن چ تاثیری داره

🍒دارم مامان میشم 🍒 مامان آینده ی گیلاس جفت 🍒💝حسابدار💚💜مدرس زبان آلمانی🤎متاهل🖤🤍وفادار❤عاشق گل،درخت،برگ،خاک🧡متعهد💛 و من شر النفاثات من العقد💙و من شر حاسد اذا حسد🍇

کجایییییییی

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الهام. لطفا بگو یا درستش کنه یا تمومش کنه💔

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

سلام عزیزم حتما برای 

منم دعا کن 

نازنین زهرام

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹