2777
2789
عنوان

هر روز نفرینت میکنم💔

314 بازدید | 25 پست

امیدوارم اگه قصدت از طلاق ندادنم تلف کردن عمرمنه ، خدا عمرتو بگیره ...

امیدوارم اونایی که ریختن خونه جهیزیمو بردن خدا تو یه شب دار و ندارشونو ازشون بگیره ... همون دستی که باهاش حاصل تلاش چندسالمو بردن ایشالا قطع بشه

امیدوارم هرکسی حتی به لباسامم رحم‌نکرده و برده بچش با لباس کهنه بقیه بزرگ بشه ...

امیدوارم هرکسی حتی به کتابامم رحم نکرده بود و برده بود بچش نتونه حتی خوندن نوشتن یاد بگیره ...

امیدوارم همونطور که مادرت با دخالتش زندگیمو نابود کرد و همه چیتو به اسمش کردی یه زن دیگه هم همین کارو با زندگی مادرت بکنه ...

بگین آمین...😞

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات صلوات میفرستمانشالله مشکلت حل بشهاگه میتونی یه وکیل خوب بگیر برای طلاقیا مهریه ات تو بزار اجرا

مرسی مهربونم🩷

وکیل گرفتم مهریمو میخواستم ببخشم که توافق کنیم جدا بشیم ولی قبول نمیکنه ...

به جهزیه ات دست زده باشن میتونی شکایت کنی

شکایت کردم بعد یکسال و نیم سال تازه محکوم شده🙃 میدونم دیگه چیزی ازشون نمونده

مهریه ات تو بزار آجا پدرشو در بیار تفقه هم بگیر سکه آنقدر گرون شده خودش میاد طلاقت میده

همه داراییش به اسم مادرشه بخاطر همین ترسی از مهریه نداره

باید همون موقع رفتی از خونش جاهازتم میبردی

میخواستم همین کارو کنم یکی از همسایه ها فضولی کرد گفت از دادگاه پیگیر شو ... اونم هرگز حلال نمیکنم 

ماهی یه سکه رو که باید بدهسکه ۷۰ ملیون خودش خسته میشه

نمیدونم اینجا خوندم سالی دو سه تا سکه نهایتا 

تو که مطمئن بودی برای طلاق باید کلیدی داشتی راحت بعدم سریع باید مهریه اجرا میزاشتی

اون از قبل عقد همه چیش به اسم مادرش بوده تو تاپیکام هست