2777
2789

جداییمون دو حالت داشت واس من سخت بود واس تو مثل آب خوردن، تو جای منو ب ستاره ها، من جاتو ب ماه هم ندادم چون فقط ماهم تو بودی، برام مهم نیست هرکی هر فکری میکنه بزار بکنه، اون مردانگی ندارم، اینجوری جذاب نیستم، باشه بزار نباشم، برو خوش باش، هرچقدر میتونی خوشحال باش تو هرجور تونستی کمرم زدی، من همه چیم زیر پای تو بود فقط کافی بود لب تر کنی، دنیام بودی، رابطمون رو با نامردی تموم کردی، دیگه هیچ چی واسم مهم نیست هرچی آرومم کنه مصرف میکنم سیگار، مشروب، قرص دارو، هرچی که آرومم کنه، منی ک از ۱۰ متری سیگار دور میشدم، اینطوری ک تو خوشحالی معلومه ک چقدر دوستم داشتی، نیازی نیست با من در مورد شخصیت صحبت کنی، سواد رابطه صحبت کنی تا وقتی یکی نمیخوادت بری، دلتنگی بعد از جدایی کاملا طبیعیه و کسی ک دلتنگ نیست و براحتی با یکی دیگه خوش میشه معلوم طرف واسش هیچ ارزشی نداشت. من بخاطر تو از کوه های یخی هم رد میشدم، میدیدم هیچ تلاشی برام نداری، الانم خوشحال باشی با حالم یا ناراحت باشی هیچ فرقی واسم نمیکنه جاتو ب هیشکی نمیدم 

میخوام تنها باشم تا آخر عمرم 

خسته ام دیگه

خسته ام خدا دوستم نداشت از تو چ انتظاریه برو خوش باش هیچ تقاضی هم نمیدی تو اولا من بخشیدمت دوما خدا دوستم نداره اصلا ببخشم نبخشم فرقی نمیکنه

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

واقعا همینه یکی وقتی تو قهر یا جدایی خوشه . عین خیالش نیست مشخصه چقدر طرف رودوست نداره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همینه یکی وقتی تو قهر یا جدایی خوشه . عین خیالش نیست مشخصه چقدر طرف رودوست نداره

من فقط ی ابزار برای فراموشی آدم قبلش بودم 

قلبم رو بهش دادم دل بهش دادم ولی گمش کرد

مسیری ک مسیر من نبود مسیر اون بود رفتم ولی وسط راه ولم کرد گم شدم

به هیچکس هیچ حسی ندارم خواستم ببینم میتونم برم رابطه دیدم نمیتونم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

خوشه؟؟ یه هفته نگذشت از رل جدیدش رو نمایی کرد 

بعد یه هفته مگه میشه یکی دیگه پیدا کرد؟