2777
2789

تروخدا اگه حس ش ش می   فا  ل   ی     ج  ن ی    هر کوفت و زهرماری بلدین بگین ببینم من دسته چک شوهرمو پیدامیکنم   از صبح گیج شدم هر سوراخی رو نگاه کردم 

از دیگچه مشهدی بپرس

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگ نمیشه

دیگچه۱مشهدی۱۲۳۴

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بخدا دارم سکته میکنم

ببین این تجربه منه با عقل جور در نمیاد ولی واقعیه

من یه بار تبلت پسرمو گم کردم اما مطمعن بودم تو خونه هست

هر چقد گشتم پیدا نشد که نشد بعد تو نت خوندم گفته بود همینجوری غر بزنید که اره لازمش دارم برام پسش بیار و ....

باور کن بعد از یه ربع غر زدن تبلت سر کمد پیدا شد در صورتی که ۵۰ بار اونجا رو گشته بودیم

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

ببین این تجربه منه با عقل جور در نمیاد ولی واقعیهمن یه بار تبلت پسرمو گم کردم اما مطمعن بودم تو خونه ...

بآور نمیکنی اگه بگم نیم ساعت پیش داشتم میگفتم قربونت بشم من اون کاغذ به دردت نمیخوره آفرین بیار بزاری سرجاش😭😭

بآور نمیکنی اگه بگم نیم ساعت پیش داشتم میگفتم قربونت بشم من اون کاغذ به دردت نمیخوره آفرین بیار بزار ...

قربون صدقش نرو غر بزن بهش

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.