2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهرم

450 بازدید | 17 پست

شوهرم نزاشت برم خونه مادرم منم بدون اجازش رفتم و گفتم تا ادم نشی بر نمیگردم ،اومد بچه یکسالم رو برد منم مجبور شدم دوباره برگردم خونه 

وقتی اومدم یه عالمه فوش داد منم فقط گفتم میسپرمت ب خدا...

نصف شب مادرش زنگ زد گریه میکرد که حالش بد شده بخاطر دعوای ما اونم اومد زد تو سرم و فوش داد و رفت پیش مادرش

حالم خیلی بده داغونم 

نمیدونم چطور کنار بیام 

بی ارزش شدم

خار و ذلیل شدم

بی پول،بی کس،بی ارزش ،اعصابم داغون،الانم کلا تو خونه حبسم ،گفته اگ صدای زنگ گوشیت اومد گوشی رو هم ازت میگیرم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا لعنت کنه هرکی مرد کثافت رو.. منم الانتاپیک زدم من بدتر از شمام

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب بچه رو گرفت یه چند روز تحمل میکردی تو که رفته بودی نباید اینجوری برمیگشتی بعد هم با رفتنت غرور مرد شکستی اون حرفش اشتباه بود ولی نباید میرفتی میموندی پاره ش میکردی الان هم بچه ای غم گرفتی قشنگ باشگاه برو بهانه کن بچه رو ببر بیرون  دوست دعوت کن چرا خار بشی