2777
2789

باعث چاقی بشه یا نشه اگر برای درپانتون لازمه باید مصرب کنین از شب سوم پریود تا پایان یک ورق کا ۲۱ عدد هست بعد اون یک هفته نخورید تا پریود بشین مجدد از شب سوم 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

باعث چاقی بشه یا نشه اگر برای درپانتون لازمه باید مصرب کنین از شب سوم پریود تا پایان یک ورق کا ۲۱ عد ...

آها مرسی

آخه میترسم عوارض داشته باشه و درمان نکنه

خب من الان چند ماهه مدام پریودم کم میشه بعد دوباره شروع میشه الان شب سومی که خونریزیم بیشتره یعنی بخورم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها مرسیآخه میترسم عوارض داشته باشه و درمان نکنهخب من الان چند ماهه مدام پریودم کم میشه بعد دوباره ش ...

بله شب سوم باید بخورین  منم میخورم برای پرمویی تا الان که دو تا ورق خوردم تاثیری ندیدم ولی دکترم گفته شاید تا دوسال باید بخوری 

بله شب سوم باید بخورین منم میخورم برای پرمویی تا الان که دو تا ورق خوردم تاثیری ندیدم ولی دکترم گفت ...

به من گفت تا یه سال بخور 

امیدوارم عادتم قطع بشه الان ۴ماهه مدام پریودم

بله شب سوم باید بخورین منم میخورم برای پرمویی تا الان که دو تا ورق خوردم تاثیری ندیدم ولی دکترم گفت ...

بعد من برام قرص اسپیداکتون هم نوشت شما نحوه مصرف اونو میدونین؟

والا یادم نیست اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند با هم خریدم فک کنم شد ۳۵هزار هر کدوم دو ورق بودشما ...

نه مارولین برای تنظیم پریودی استفاده میکنم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
بعد من برام قرص اسپیداکتون هم نوشت شما نحوه مصرف اونو میدونین؟

بله منم میخورم شبی یه دونه اس کلا پریود و غیر پریود نداره هرشب باید مصرف کنین بعدش هم بهتره یه میوه ای چیزی بخورین یبس نشین

به من گفت تا یه سال بخور امیدوارم عادتم قطع بشه الان ۴ماهه مدام پریودم

۴ماه خیلیه شما یه مشکلی دارین حتما بهتره دکترتونو عوض کنین و برین سونو مامان منم چندیت ماه پریود بود آخر کورتاژ کرد