2777
2789
جدی

عزیزم خیلی ببخشید که اینو میگم ولی مجبورم 

اگه خیلی چهره برات ملاکه برو یه عروسک مردونه بگیر که هم شخصی سازی چهرش دست خودته هم میتونی قد و بقیه چیزاشو تنظیم کنی

.....فرزند اوری نکنیم به سرپرستی بگیریم.....

نیس ک

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس عکس

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

مهمه قیافه طرف مقابلتو دوسداشته باشی

منم نگفتم که بلانسبت باید شکل میمون باشه

الان همه دنبال چهره ی برد پیت و اندام آرنولد هستن ولی خودشون حتی نزدیک به معمولی هم نیستن

بعد میان تاپیک میزنن میگن ازدواج و اینا سخته

خب اون پسر بدبخت تو این گرونی باید دنبال خوشگل کردن خودش باشه یا اینکه خونه زندگیشو جمع کنه

یکم توقعاتمون رو بیاریم پایین بد نیست این آقا هم با اینکه زیاد مشخص نیست ولی از دور جذاب بنظر میان 

.....فرزند اوری نکنیم به سرپرستی بگیریم.....

منم نگفتم که بلانسبت باید شکل میمون باشهالان همه دنبال چهره ی برد پیت و اندام آرنولد هستن ولی خودشون ...

اره بنظر منم خوشتیپ بود

والا این دوره ازدواج احمقانه ترین کاره

همش باید بدوه دنبال نون

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏