سلام بچه ها کسی بوده که پی ببره ادم شکاک و حساسی هست من به این ویژگی خودم پی بردم مثلا دوستم امروز یه چیزی بهم گفت و سریع گفتم حتما تیکه انداخته و خودم رو هی مشغولش میکنم یا اگر کسی میومد برای برقراری ارتباط من اینطوری بودم که حتما داره دروغ میگه و نقش بازی میکنه کسی اگر کتابی خونده فیلمی دیده در جهتش یا به یک طرز فکری رسیده که کم تر اذیت بشه ممنون میشم راهنمایی بکنه ( دوستان من همیشه تراپی و مشاور رو داشتم و ازش کمک گرفتم چون کتاب در حوزه روانشناسی خیلی دوست دارم میخام بدونم کتابی هست یا خیر)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۲۶ نه من مشاور هم که میرفتم تشخیص اینو نداد از بچگی حساسیت با من بود البته من تو کودکی توسط فامیل نزدیک و خواهر و برادرم مسخره میشدم مدام سن خیلی کم و تو ذهنم موند همه اینا الانم ببینم بچه ای رو مسخره میکنن سریع حرف رو عوض میکنم چون من تا لین سن درگیرشم میرفتم مهمونی تو جمع بچه های فامیل مدام مسخره میشدم و چون خواهر و بردار بزرگم هم با اونا همراه بودن انگار همه قدرت میگرفتن
من فکر میکنم با این یذره حرفایی که میزنی تو ذهنت همش خود تحقیری داری و فکر میکنی مردم درباره تو فکرای مسخره میکنن و تو خلوت هم تصویرای عجیب غریب و صداهای ازار دهنده همراهته ،اگر اینجوریه احتمالا اسکیزوفرنی داری پیش یه روانشناس خوب برو و ریشه ای مشکلتو حل کن هر چی بذاری بمونه مثل ریشه های درخت قویتر میشه و در اینده مشکلای بدتری برات پیش میاد .
دکتر امید امانی خوب میتونه کمکت کنه یه جلسه تماس تصویری باهاش رزرو کن