2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین با این حرکت مادرشوهرم چه کنم؟؟😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 85 پست
واپاشو برو خونت به شوهرتم بگو گریه زاری کن و کولی بازی درار بزار مادرشو بشونه سرجاش  

بنظرت الان زنگ بزنم به شوهرم گریه زاری کنم و بهش موضوع رو بگم.... پاشم خودم تنهایی برم خونه یا بذارم شوهرم بیاد.... بخدا خیلی ناراحتم و اعصابم داغونه

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت الان زنگ بزنم به شوهرم گریه زاری کنم و بهش موضوع رو بگم.... پاشم خودم تنهایی برم خونه یا بذارم ...

آخه به شوهرت میخوای چی بگی. اگه این حرفا رو بهش بگی که خیلی زشته

زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است
😐😐😐😐😐 اصلا چطور روتون میشه اسم این اعضای خصوصی رو جلو هم بیارید؟؟؟😐😐😐 من تو دوران دانشگاه ...

من هیچوقت این اجازه رو به خودم نمیدادم اسم این چیزها رو جلوی ایشون بگم اما انقدر بهم برخورد که پا رو دلم گذاشتم و جوابشو دادم

سلام عزیزم

من خواهرم روانشناسه عزیزم الان براش خوندم گفت بهتون بگم 

از اول اشتباه کردین که موندین اونجا هرچقدر هم که اصرار کنن باید حدودتونو با آدما حفظ کنه حتی با نزدیکترین افراد مثل نزدیکان

همنشینی زیاد این حواشی رو به همراه داره

وقتی شوهرت اومد بهشون بگو من تو این چند روز با اینکه باردار بودم و قطعا تو خونه خودمون راحت تر بودم به خاطر اصرار مادرت و اینکه دوست داشت اینجا بمونیم موندم با اینکه مامانت اخلاق های خاصی دارن و شما که نیستی به من متلک میندازم من بازم به خاطر اینکه گفتم شاید دوست دارن عروس و پسرشون پیششون باشن تحمل کردم و به شماهم چیزی نگفتم 

اما امروز دیگه به همه چیز دیگه خیلی بدتر شد همچین حرفایی زدن(جریان خواب و اینارو بگو)

و خودت برای شوهرت توضیح بده که خانم باردار باید تو شرایط آروم و آرامش کامل باشه و بگو که خیلی حرص خوردی این روزا و...

و از شوهرت بخواه که امشب حتما برید خونتون و در کل سعی کن همچین شرایطی دیگه براتون پیش نیاد حتی با وجود اصرار و التماس

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
الان اونجا نشستی بازم واقعا خسته نباشید  چه مادرشوهری داری پاشو برو خونتون یکم عزت واحترام خوبه ...

میترسم الان قاطی کنم تنهایی برم اون وقت الکی زنگ بزنه شوهرم پشتم کلی بازی دراره و به شوهرم بگه انقدر براش زحمت کشیدم اینه جوابم و ده تا بذاره روش میگم شوهرم بیاد جلوش بحثو بکشم وسط اون وقت پاشم برم نمیدونم نظرتون چیه؟

بنظرت الان زنگ بزنم به شوهرم گریه زاری کنم و بهش موضوع رو بگم.... پاشم خودم تنهایی برم خونه یا بذارم ...

ومدنش اماده شو که وقتی اومد سریع برید بعد توراه ن بدبختم من بیچارم من اینهمه تورو دوست دارم بخاطر تو هیچی نمیگم مادرت با من این رفتارهارو میکنه مگه من جز تو کیو دارم تو پشتم نباشی باید بمیرم دیگه منازتتوقع دارم تو شوهر می باید مواظبم باشی و  نذاری کسی انقدر وقیحانه بهم بی حترامی کنه  همه ی اینارو با گریه و هق هق بگو حتی بگو یه جا وایسه بگو دارم خفه میشم گلوم درد گرفته وایسا خودمو خالی کنم پیشت اینجوریتاثیرش بیشتره اگه دیدی داره طرف مادرشو میگیره دیگه پیاز داغشو بیشتر کن      

دعا میکنین خدا بهم نی نی بده