2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین با این حرکت مادرشوهرم چه کنم؟؟😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا شر به پا نکن ..چون اول دودش تو چشمت خودت میره ...کمی سنگین و رنگین تر باهاش برخورد کن ...امشب نشد ..فردا صبح برو خونت و رفت وامدت رو با مدیریت کم کن ..این رو بدون با شروع بحث وجدل ،شخصیت و روحیات هیچ کس تغییر نمیکنه ..بلکه پرده دری میشه و حرمتها از بین میره ....پس بی سر وصدا و های و هوی خودت رو دور کن ...و در خفا به همسرت نکات تربیتی رو گوشزد کن و یادش بیار ادامه ارتباط  تنگاتنگ با چنین افراد ،اولین بدیش این میتونه باشه که قبح کلمات و رفتارهای زشت از بین میره و در این وسط همه صربه میخورن ..مادرش ..شما و فرزندان !مطمین باش اگه مادرش تغییر نکنه که بعیید میدونم تغییر کنه ولی با دیدن رفتارهای عاقلانه و در خور توجه شما ،حداقل خودش رو کنترل میکنه ولی اگه بحث و..پیش بیاد ،احتمال زیاد لجبازی بکنه و اوصاع رو بدتر وحادتر بکنه ..

مخصوصا چون به نقل از خودتون،ايمدن چند روزه مخصوصا  براتون زحمت کشیده !

وااییییّ مردم از خنده .من با مادرشوهرممم الان چهار ساله عروسشونم هنوز شما شما حرف میزنیمم .خیلی باحالیییی دختر

هرچه که خواستم نه ان میشود..هر چه خدا خواست همان میشود..

این رو هم به یاد داشته باش  که محیط تاثیرش رو خیلی خوب میگذاره ..نمونش اینه شما هم عینا جواب دادید ...

پس تا میتونی خودت رو دور نگه دار

صرب المثلیه که میگه دور از شتر بخواب و خواب آشفته نبین 

در ضمن ارتباط خوب  ماحصل فاصله ی مناسب با افراده نسبت به شرایط روحی و اخلاقیشون !

لطفا شر به پا نکن ..چون اول دودش تو چشمت خودت میره ...کمی سنگین و رنگین تر باهاش برخورد کن ...امشب ن ...

بخدا اصلا دوست نداشتم رفتنی اینجور مسائل پیش بیاد... اینم شانس منه میخواستم با احترام و تشکر برم حالا اینجوری شده

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼