2777
2789

من مادر همسرم خیلی تو کارامون دخالت میکنه یعنی باعث شد ما چقدر ضرر کنیم با دادن مشورت اشتباه،۴۰ملیون وام داشتیم به همسرم گفت اول بذار بانک سودشو بگیر بعد گفت بده داداشت اونم داد به داداششش باهاش تفنگ گرفت درصورتیکه خودمون میتونستیم بدیم طلا یا هرچیز دیگه خیلی ناراحتم خدا چرا با اینا کاری نداره به فکرم افتاده یه دعا بگیرم نذارم شوهرم به حرفشون گوش بده به نظرتون گناه میکنم شما بودید بهتون فشار نمیومد پولتونو یکی دیگه بده وسیله خودتون ندید شما بودید عصبی نمیشدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله طلسم بگیرید گناه کردید و گناه بزرگیه .

اینکه چرا خدا کاری باهش نداره؟؟ خب نمیشه ‌که خدا اختیار رو از مادرشوهرت بگیره باید اختیار داشته باشه تا با اختیار خودش اعمال نیک و بد انجام بده 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام. بله که گناهه

به خصوص درباره پدر و مادر که خدا گفته اف نگید

عزیزم ما چی کاره ایم بگیم خدا چکار بکنه چکار نکنه؟

بندگی با اعتماده که ممکنه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

و اینکه شما و همسرتون باید عاقبلانه و با حساب و کتاب زندگی کنید

آدم میتونه هم حرکت نگه داره هم با حساب کتاب زندگی کنه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

و اینکه شما و همسرتون باید عاقبلانه و با حساب و کتاب زندگی کنیدآدم میتونه هم حرکت نگه داره هم با حسا ...

*حرمت

من فقط میدونم گرفتن دعا و طلسم و ... جز بدی برای زندگی ادم نداره. نحسه این کار، شاید کارت را همون اول راه بندازه ولی باور کن نحسی داره به خصوص اینکه شاید موکل داشته باشند.

از این تصمیم صرف نظر کن

خدا خودش تو قران میگه گناهکارا و ظالمان فکر میکنن ثروت و دارایی و روزی فراوانی که بهشون میدیم پاداش و انگار مثلا خدا کاری باهاشون نداره اما دقیقا خدا داره اونقد شرایط براشون اماده میکنه تا بیشتر گناه کنن چون دنیای اصلی اون دنیایه نه اینجا اینجا مث خوابی بیش نیست وقتی بریم اون دنیا البته من تفسیر ایه رو که خوندم گفتم