2777
2789
خواننده ها الان فقط شعر درمورد اینه که چرا منو ول کردی من برات میمردم بیا منو بگیر و از این جور چیزه ...

یا نصفش واژه های خارجیه باید یه دهخدا دستت باشه معنیشون کنی😂

محسن ابراهیم زاده رو که آب برده

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولی ن همشونفرزاد فرزین ♥️♥️ وای عاشق آهنگاشم

راستش تا الان گوش ندادم عزیزم💋♥️

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

خواننده ها الان فقط شعر درمورد اینه که چرا منو ول کردی من برات میمردم بیا منو بگیر و از این جور چیزه ...

ارههههه ، مامانم دانلود کرده میگه اینو تو ماشینم بزارم خیلی خوبه😂😂

ولی جدا از شوخی من توی رابطه با تو بدون بازنده منم رپ دوست داشتم😂🧡🧡😅👌🏼😁

تکون بده 🤣🤣🤣🤣

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

پیشنهاد میکنم آهنگ قصه من رو گوش کن خیلییی قشنگه ♥️😁

حتما عزیزم🌷