2777
2789
عنوان

بچها بیاین یه مشورت بدیننن

27 بازدید | 3 پست

من و رفیقم تولدمون توی یه روزه ، واسه همین هی چندساله میخوایم دوتایی تولد بگیریم یا خانواده اون براش تولد میگیرن یا خانواده من تولد میگیرن و به هرحال ۴ ساله نتونستیم ، امسال بلاخره تونستیم از دوماه قبل به همه گفتیم که کسی برنامه نچینه ، حالا یسری از دوستای مشترکمون رو میخوایم دعوت کنیم ، چجوری بگیم که بدونن باید دوتا کادو بیارن ، زشت نیست؟ اخه اگه جدا جدا هم میومدن تولدمون باید دوتا کادو میدادن و ما تولد همشون رفتیم و کادو دادیم 

یسری دوستامونم هستن که مشترک نیستن ینی یا فقط دوستای اونن یا فقط دوستای من و ممکنه یکم کادوهای من یا اون زیادتر از همدیگه بشه

قرار شد تو خونه یه نفرمون تولد بگیریم هزینه کیک و تزیین و خوراکی ها هم نصف بشه 

حالا بگین چجوری به همه بگیم تولد دوتامونه باید دوتا کادو بیارن؟

و اینکه ۶ اسفند تولدمونه ۵ اسفند بگیریم تولدو یا ۶؟

به دوستای مشترکتون که زنگ میزنید و دعوتشون میکنین بگین تولد شما و دوستتونه بقیه دوستای جداتونم که بنظرم دوستای تو باید برای تو کادو بیارن دوستای دوستتم که تو نمیشناسی برای دوستت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم هر کدومتون جدا دوستای مشترکتون رو دعوت کنید

یعنی شما هم تماس بگیرید هم دوستتون

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین