2777
2789
عنوان

خونه بالای مادرشوهر یا خونه مستقل

209 بازدید | 21 پست

سلام لطفاً متن رو بخونین

ما یه ساله بنا به شرایطی مجبور شدیم بیایم طبقه بالای مادر شوهرم بشینیم.از وقتی اومدیم درسته اجاره خونه نمی‌دهیم و تونستیم کمی پس انداز کنیم ولی دخترم زبون دراز و پررو شده و کلا تربیتش از دستم در رفته متاسفانه مامانم هم خونش روبروی خونه مادرشوهرمه.مادرشوهرم آدم بدی نیست ولی مشکل اینه وقت و بی وقت هی میاد هی می‌ره.

ما یه خونه تو منطقه ی خیلی متوسط پیش خرید کردیم ۸۵ متره ایشالله یکی دوماهه تحویل میدن از طرفی مادر شوهرم میخواد خونشونو بفروشند همسرمم میگه ماهم خونمونو بفروشیم با مادرم خونه دو طبقه بگیریم ماهم بشینیم با اون.

اگه با مادر شوهرم خونه بگیریم متراژش بزرگترها میشه تو منطقه خوب ولی عوضش باید قید تربیت بچه هامو بزنم 

اگه بریم تو خونه ای که خودمون خریدیم منطقه خیلی متوسط و متراژش کمه و معلوم نیست کی بتونیم عوض کنیم خونمون رو عوضش آرامش دارم 

کدوم خوبه به نظر شما؟

خدا⁦♥️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه مستقل آرامش روح و روان روی کیفیت زندگی تاثییر خیلی زیادی دارع 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

قطعا مستقل باشید بهتره

اگه نزدیک مادرشوهر هستی اونم ورودی مستقل باشه حتما چون نباشه دخالتا شروع میشن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خونه مستقل

من بخاطر همین مشکل خودمو به آب و آتیش میزنم تا از اینجا برم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️