2777
2789
عنوان

غده زیر بغل بعد از واکسن یک سالگی

53 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.کیا بچه شون بعد از واکسن یک سالگی زیر بغلش غده درآورده؟پسرم ۲ماه پیش اینجوری شده بهداشت گفت کاریش نداشته باش خودش خوب میشه اما تا الان فقط بزرگتر و کبودتر شده.به نظرتون چیکار کنم؟

هیچی بچه داداش منم اینطورشدبعصی دکترهامیگن بیاتخلیه ش کنیم امااینهان که میخان پول بگیرن اصلانبایددستش بزنی یک روزمیبینی خودش بازمیشه ومیترکه وکلی ترشح میادوخوب میشه نگران نباش

بخاطراینه که درست واکسن رانمیزنن بعدم بهانه میارن میگن بچه شماواکنش نشان داده 

خواهرزاده ی منم همین طوری شد الان دوسالش شده بازم یه کم ازش مونده بعضی وقتا سرش باز میشه عفونت ازش میزنه بیرون بهداشت گفته دست بهش نزنید ولی من دلم میخواد فشارش بدم راحت بشه خواهرم نمیذاره 

😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من هم درآورد خیلی جوش زدم نمیدونستم چیه ولی دکتر گفت مال واکسینه یا خودش برطرف میشه یا سر باز میکنه،مال پسرم خودش خوب شد ولی بچه یکی از فامیلا سر باز کرد بعد خوب شد

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم