ببین من نکاتی که براب خودم نوشتم و رعایت کردم و دارم بخوای میفرستم 🥰😁
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ویتامین های مورد نیاز: دی، ای، امگا۳، سی ۱۰۰۰، اسیدفولیک، کوکیوتن، پودر اینوزیتول، اوابوست نکات: ● استفاده از کیت تخمک گذاری و کیت اسپرم ● ماساژ رحم با روغن سیاهدونه یا روغن زیتون (از پایان پریود تا روز تخمک گذاری) ● ماساژ پاها با روغن زیتون شبها قبل از خواب ● ورزش منظم، خواب کافی، یوگا، پیاده روی، رقص ● نوشیدن آب کافی ● حذف قند و شیرینی ● چای بهارنارنج، چای پونه کوهی، چای بابونه (بجای چای سیاه و در روزهای پاکی) ● عرق هل، میخک، دارچین، زنجبیل (روزهای قبل لاز پریودی)
غذاها و صبحانه های مفید اصلاح سبک: عدسی، خوراک لوبیا، اوتمیل، تخم مرغ، نان غلات کامل
مواد غذایی استروژن ساز: تخم کتان، کنجد، سویا، پسته، گردو، بادام زمینی، میوههای خشک شده زردآلو، خرما و آلوی خشک شده، جوانه لوبیا، لوبیا سبز، غلات جو دوسر، بلغور جو، گندم و چاودار
به مدت ۳ ماه: استفاده از چای کوهی، دمنوش بابونه ، هل و مارچوبه (روزانه) استفاده از سبزیجاتی که برگ سبز دارن مثل جعفری، شاهی و اسفناج (از روز ۷-۱۸ سیکل) استفاده روزانه از عناب ، سنجد ، و یه قاشق کنجد خام و ۳ عدد بادوم هندی خام
۶ غذای موثر ۱- دارچین کمک به جذب قند ۲- سبزیجات سبزرنگ کمک به تنظیم تخمک گذاری ۳- نعنا کمک به کاهش هورمون مردانه ۴ شنبلیله کمک به حفظ انسولین ۵- انواع توتهای قرمز کاهش استرس ۶- جوانه ها مثل کدو و چیا و آفتابگردان کمک به بالانس هورمونی