2777
2789
عنوان

ازدواج خواهر

259 بازدید | 39 پست

سلام دوستان 

من هفت ساله ازدواج کردم و وضع مالیمون در حد متوسط هست . خواهرم با مردی که خیلی پولداره بساز بفروش میکنه و مهندس برق نیروگاهه داره ازدواج میکنه از طرفی باعث آشناییشون هم من شدم . خونه مامانم همچی مامانم خریده بود براش ماشین و آیفون و... اما من نه تو خونه مامانم چیزی برام خریدن نه وقتی ازدواج کردم به خواسته هام رسیدم برعکس کل حقوقم هم به خرج و مخارج و قسط میره اصلا هیچ دلخوشی ندارم از طرفی همسرم از صبح تا شب سرکاره  . یکم به خواهرم حسودیم میشه چرا سرنوشت من اینجورییه نه خونه ای که دلم میخواست دارم نه ماشین دارم نه پول درست و حسابی اما خواهرم .....

شما بودین حسادت می کردین ؟ نمی خوام هم حسادت کنم اما همش تو ذهنم میگرده حتی مامانم جهازیه درست و حسابی برام نخرید گفت برا تو چیزی بخرم باید برا اون خواهرتم بخرم درحالی که الان سه برابر جهیزیه منو میخره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجاست ک میگن پیشونی منو کجا میشونی.

ولی جدای این چرت و پرتا به مامانت در مورد جهزیه بگو. بگو حالا ک اینجوری فرق گذاشتین یه پولی بدین یه کاری راه بندازم انلاین شاپی چیزی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

این انتخاب تو بوده اونم امتخاب اون 

خودتو با این فکرا عذاب نده  اتفاقا من جات بودم خوشحال میشدم که خواهرم زندگیش خوب باشه حتی اگه دوستش نداشتم هم بازم خوشحال میشدم

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

حسادت یه حس طبیعیه ک واسه همه پیش میاد.خودتواذیت نکن میگذره.من خودم خیلی وقتا درگیرش میشم اگه خیلی سخت بگیرم هم ازخودم بدم میاد هم افسرده میشم.درعوض ب خودم حق میدم تااون دوران بگذره

تروخدا حسودی نکن ...

من خواهرام چنان بهم حسودی کردن ک الان نه اونارو دارم نه هیچی تو غربت دارم زندگی میکنم گناه داره خواهرت انرژی منفیه حسادتت زندگیشو میگیره ... 

روزایی بود ک خیلی چیزا داشتم اما انقدر دردد داشتم نمیتونستم بخورم یا بپوشم گناه داره خواهرت 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

اینجاست ک میگن پیشونی منو کجا میشونی.ولی جدای این چرت و پرتا به مامانت در مورد جهزیه بگو. بگو حالا ک ...

نه دیگه نمیتونم بگم یعنی دیگه نمیخوام بگم . اون موقع منو مقصر میدونن میگن هفت سال پیش و الان یکی نیست 

تمرکزت رو از این موضوع بردار و بذار رو ساختن اینده بچه هات ، بچه ها اگه انتخابهای درستی تو انتخاب رشته و شغل داشته باشن حال تو هم خوب میشه

کلا به این موضوع فکر نکن چون فکرهای منفی خاطرات منفی و مرورشون فقط خراب کننده ست ، هیچی رو درست نمیکنه

الان اوضاع مملکت رو میبینی ؟ تو همین اوضاع بعضیا بی توجه به حرفهای منفی فقط تلاش میکنن با توجه به جایی که هستن و موقعیت شناسی شون ، یه قدم هم بیفتن جلو از خیلیا جلو زدن

این افکار منفی و مقایسه ها و اینا ته دل رو خالی میکنه بدن رو سست میکنه  نمیذاره از اونی که داری لذت ببری ، نمیذاره تلاش کنی ، بچه هات رو هم همینجوری میاره بالا

عوض کن فضا رو

ای خواهر چی بگم دلم خونه ...

۱۱ سالم بود میگفتم واسم گوشی بخرین گفتن هروقت ازدواج کردی شوهرت واست میخره تهش گوشی قدیمی مامانم که از این دکمه ای ها بود رو بهم دادن که میرم دانشگاه کارم راه بیوفته... اونوقت خواهرم ۱۴ سالشه الان ۱۲ سالش که بود واسش گوشی خریدن ...من تا کلاس زبان میخواستم برم مجبورم میکردن چادر سرم کنم چقدر گریه کردم سر این قضیه چقدر اعصابم خورد شد ولی خواهرم هرجور دلش بخواد می‌ره بیرون ۱۹ سالمه چهار ماهه عقد کردم چون یکیو دوست داشتم شوهرم دادن اون از سرم بیوفته...بعد بحث ازدواج خواهرم که شد گفتن میذاریم تا هروقت دوست داشت درس بخونه انگار من خار داشتم واسه شون ..قصدم مهاجرت بود بورسیه تحصیلی ایتالیا قبول شدم ولی ظاهراً شوهر کردن واسه خانوادم تو اولویت بود باشه که همون خواهرم مهاجرت کنه من تو این خراب شده بپوسم...آرزوهامو که نابود کردن من که نمی‌گذرم ازشون ایشالا هرچی نماز میخونن هرچی روزه می‌گیرن بخوره به کمر شون