خانومی137980 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 5981 عنوان موندم بین دوراهی دکتر جوابم کرد 99 بازدید | 6 پست گفت لگنت برا زایمان طبیعی تنگ هم باشه دیگه مثل قبل نیست نامه بدیم برا سزارین 🥲 حالا من موندم چیکار کنم تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم 1403/11/21 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziro99 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 2166 زیر میزی بده حله آدم وقتی از جهان میترسد به دیوار تکیه می دهد.
ghod عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 510 بگو دکتر من باهزینش مشکلی ندارم البته اگ میتونی چون حداقل ۲۰ الی ۳۰ تومن زیرمیزی میگیرن
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27602 چقدر ساده ای باور کن نمیدونی چقدر بهتره طبیعی تمام فامیلای من طبیعی زایمان کردن هفته ۲۲ ورزشای مخصوصشو انجام دادن بعدم طبیعی زایمان .. میگن دردش عین پریودی بوده انقدرم اینا نازنازی ان خدامیدونه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
خانومی137980 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 5981 چقدر ساده ای باور کن نمیدونی چقدر بهتره طبیعی تمام فامیلای من طبیعی زایمان کردن هفته ۲۲ ورزشای مخصوص ... یعنی با همون لگن تنگ 😐😐 طبیعی زایمان کردن لگن تنگ باشه بچه به زور بیرون میاد کبود میشه تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27602 یعنی با همون لگن تنگ 😐😐 طبیعی زایمان کردن لگن تنگ باشه بچه به زور بیرون میاد کبود میشه دکتر مگعقل نداره؟سونو میگیرن زمان قدیم ک نیس سر زا جون بدن 😂خودم باردارم قطعا طبیعی فقط انتخابمه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27602 سزارین زمانی ک میای خونه نمیدونی چ دردی داری خاهرشوهرم دوتاشوانجام داد اصلا موقع سزارین بچشو نمیخاس میگف ببرینش درددارم زایمان طبیعی رفتم حاش توبیمارستان ن دردی ن چیزی ب بچه شیر میداد حال خودش خوب هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.