من چون هرکی حرف بی خود بزنه همونجا حقشو می ذارم کف دستش از نظر نزدیکانم سیاست ندارم ،و هیچ وقت دورو نبودم ،جاریم هفت خط روزگاره ازپشت خنجر میزنه و جلو روی آدم خیلی خوبه ..
زیرک بودن لازمه زندگی هست. حدیث هست مومن زیرک باید باشه و تو شعر حافظ کلی از رندی و زیرکی گفته. اما زیرکی با بدجنسی برا بعضی ها یه معنی داره که اینطور نیست. زیرکی میشه آینده نگری به نتیجه و عواقب فکر کردن در نظر گرفتن همه جوانب، سود و زیان و... دوست داشتم خیلی زیرک بودم
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
زیرک بودن یه پوئن مثبته ولی زیرک خوب داریم،زیرک جادوگر داریم.زیرکی مثل چاقو هست اگه در جهت درستش استفاده بشه هم برای خودش هم دیگران مفیده اما اگه با زیرکی آدم بخواد فقط به سود خودش پیش بره و منافع و حقوق دیگران رو زیر پا بگذاره و باعث رنجش دیگران بشه این اصلا آدم نیست و پست هست،مگه چقد عمر میکنیم بد باشیم اسمشم بزاریم زیرکی
از نظر خانواده شوهرم و خودش زیرکه ...یکی دوتا از خواهر شوهرام زیرک هستن ،آینده نگر وبرای رسیدن به منافع خودشون خیلی تلاش می کنم ،با اینکه یکیشون تنهاس،۲۰ ساله،کارهای خودش هیچ به خواهرم برادرانش هم کمک می کنه،هیچ وقت هم از حق خودشون نمی گذرن و کوتاه نمیان ...خلاصه خیلی بلدن چیکار کنن
راستش کسی نمیتونه منو دور بزنه اما اگه بتونه بدجور انتقام میگیرم و خودم این خصلت اصلا دوست ندارم
مثل همسر منی ...ولی من نمی تونم این طور باشم و انتقام بگیرم ،به قول دیگران برای من فقط زبونه وگرنه حتی دلم نمیاد انتقام بگیرم و البته شدیدا معتقدم خدا خودش جوابگوی همه در این دنیا هست
یاد بگیر اگه اینا رو یادبگیر یکی از مقامات بلند پایه کشور میشی
من زندگی خودم رو بگذرونیم نمی خوام جزو مقامات بشم،راستش جاه طلب نیستم برعکس همسرم و دوست دارم زندگیه آرومی داشته باشم ،همین خواهرشوهرهام برای رسیدن به خواسته هایش گاهی هرکاری می کنن ولی من نمی تونم،البته بعد ازدواجم از اینا یه چیزایی یاد گرفتم مثلاً از حق خودم نمی گذرم ،چون پدرو مادر من آدمای زرنگی نبودن وازشون فقط سادگی یاد گرفتم ،ولی من کلا دنبال آرامشم و معتقدم زندگی دوروزه و نباید دست به هرکاری بزنید