2777
2789
عنوان

عفونت یا لانه گزینی

158 بازدید | 19 پست

سلام من حدودا ده دوازده روز از اخرین اقدامم میگذره الان بیدار شدم دیدم ترشحات قهوه ای دارم ولی خب خون نبود که بخوام اسمشو بذارم لکه بینی موعدمم هفتم اسفنده بنظرتون عفونته یا لک لانه گزینی؟کسی اینطوری شده تا حالا؟

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

چن روز قبل پریودیه؟

من قهوه ای بود و زود قطع شد لانه گزینی بود

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
چن روز قبل پریودیه؟من قهوه ای بود و زود قطع شد لانه گزینی بود

هفتم اسفند ماه باید پریود بشم حدودا بیست روز دیگه پریودیمه

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علائم دیگه ؟

علائم خاصی ندارم فقط دو سه روزه حالت تهوع دارم که فکر کنم بخاطر معدمه چون تا چیزی میخورم سریع خوب میشه بالای سینه چپمم تیر میکشه گاهی اوقات 

هفتم اسفند ماه باید پریود بشم حدودا بیست روز دیگه پریودیمه

یکم زوده 

لانه گزینی چهارپنج روز قبل پریود بعدیه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
یکم زوده لانه گزینی چهارپنج روز قبل پریود بعدیه

اره خودمم به خاطر همین شک کردم که شاید لانه گزینی نباشه البته من تنبلی دارم تاریخ پریودام دقیق نیس 

من دقیق۱۱ روز بعد از اقدام لک بینی لانه گزینی رو دیدم فقط در حده یه لکه قهوه ای داخل لباس زیر . و بعد از اون تهوع شروع شد کا البته تهوع توی روزهای بعدش رو خیلی‌ها ندارن اصلا

من دقیق۱۱ روز بعد از اقدام لک بینی لانه گزینی رو دیدم فقط در حده یه لکه قهوه ای داخل لباس زیر . و بع ...

راستش من قصد بارداری نداشتم زیاد ماه پیش دو سه بار رابطه پر خطر داشتیم که نشد منم دیدم نشده و تنبلی هم دارم یذره شل گرفتم ولی خب اگه هم بشه خداروشکر

واسه لانه گزینی زود نیست؟

اره منم شک کردم بخاطر همین البته من تنبلی دارم و تاریخ دقیقی ندارم زیاد 

واسه لانه گزینی زود نیست؟

البته من اخرین پریودم ۳ بهمن تموم شد ولی اکثرا دوره هام ۳۵ روزس 

آهان تنبلی داری؟

اره سونو دادم کیست و اینا ندارم ولی خب علائم تنبلی مثل مو زائد روی چونه و عقب افتادن پری و اینارو دارم که دکتر گفت احتمال زیاد تنبلیه