2777
2789

چرا چیشده عزیزم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم:)

همه ما بریدیمو و‌به تار مویی بندیم 

همه ما تو سخت ترین شرایط زندگیمونیم

همه ما زیر فشار زندگی له شدیم

ولی این راهش نیست بخدا که فقط بیشتر زندگیو برا خودت سخت میکنی ..

ی جایی خوندم نوشته بود خدا ب بندهایی که خیلی دوسشون داره بیشتر سختی میدهه تا به اسونی برسن 

روزای اوج توم میرسه ببین دیگه اخرشه ی کوچولو دیگه تحمل کن صبر کن نزار این همه سختی ای ک‌کشیدی و ی شبه پوچ کنی..

چرا امشب همه میخوان خودشونو بکشم(الان که دیگه صبحه البته). 

ما که خبر نداریم ولی گاهی که تو دردسر گیر میکنیم به چیزی جز خودکشی فکر نمی‌کنیم. ولی خودکشی یه جور جا زدنه. مثلاً داری بازی می‌کنی ولی میبینی کم کم داری بازنده میشی پس بازی رو به هم میزنی و تمومش می‌کنی تا نصف کاره بمونه. جر زنی حساب میشه دیگه. مرد و مردونه قوی باشید زندگیتون جمع کنید حال خودتونو خوب کنید به خدا خودکشی هیچی رو بهتر نمیکنه هیچی تموم نمیشه. 

عزیزم:)همه ما بریدیمو و‌به تار مویی بندیم همه ما تو سخت ترین شرایط زندگیمونیمهمه ما زیر فشار زندگی ل ...

خیلی وقته دارم تحمل چند ساله هر سال بدتر از سالهای قبل.... جوری که دیگه هیچ قرص آرام بخشی روم اثر نمیکنه خانوادمو از دست دادم دوستامو از دست دادم دل دماغ انجام هیچ کاری و ندارم امشبم از تنها کسی که تو زندگیم دلم بهش خوش بود  خیانت دیدم واقعاا دیگه دلیلی برای ادامه دادن ندارم😔😔😔

چرا امشب همه میخوان خودشونو بکشم(الان که دیگه صبحه البته). ما که خبر نداریم ولی گاهی که تو دردسر گیر ...

به خدا الان خیلی وقته که دارم سعی میکنم این کارو نکنم خیلی تلاش کردم ولی انگار ن همه چی دست به دست هم داده که این اتفاق بیوفته

خیلی وقته دارم تحمل چند ساله هر سال بدتر از سالهای قبل.... جوری که دیگه هیچ قرص آرام بخشی روم اثر نم ...

ادما اومدن که برن تو یه خودتو داری اونم از خودت نگیر 

زندگی برای مام خیلی ممکنه سخت تر از مال تو باشه

ولی میدونیم که خودکشی چاره نیس

صبر چاره اوکی شدنشه ی زمانی ک از عالم و‌آدم میبری هیچ کیو‌کنارت نمیبینی خدا کمکت میکنه و دوباره سرپات میکنه الانم ی آیت الکرسی بخون و برو آروم بخواب اتفاقای قشنگ برای تو میخوان رقم بخورن براین روح و جون سختی کشیدت یه سختی جدید نده بزار ببینی روزای قشنگو ارامشو حال خوبو از خودت دریغش نکن 

به خدا الان خیلی وقته که دارم سعی میکنم این کارو نکنم خیلی تلاش کردم ولی انگار ن همه چی دست به دست ه ...

خودکشی بزرگترین گناهه. بخاطر این دنیای بی ارزش مرتکب بزرگترین گناه نشو.... حالا دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند....خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی ولی اگه با مرگ اوضاع بدتر شد دیگه هییییچ راه برگشتی نداری و مجبوری فقط بسوزی و قبول کنی

چرا امشب همه میخوان خودشونو بکشم(الان که دیگه صبحه البته). ما که خبر نداریم ولی گاهی که تو دردسر گیر ...

چرا برای صفات قوی بودن از مرد استفاده میکنی الان خیلی از زن‌ها از مردا قوی تر هستن و میجنگن بگو شیرزن