2777
2789

چرا وقتی عروس هیچ کاری نکرده با خانواده همسرش هزارجور انگ بهش میچسبونید ک چرا ب ننه بابام زنگ نزده خب به تو چه اخه شاید اونا همینجوری باهم خوبن و حال میکنن وای خدا 

اگ ی روز من میخام اینجوری خواهرشوهر بشم از الان منو ببر پیش خودت لااقل خواهرشوهر اونور بشم جهنمیارو عذاب بدم 

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

بچه ای ک گوشی نداره وازگوشی بقیه ب تایپیک زدن استفاده میکنه نشون مبده ک هنوز ب شعور کافی نرسیده یکم چرت پرت نوشته 

زنداداشت عزاداره خونه هم ک تو روستاتون دارین مرض دارین اویزون  یکی بشین بریم مراسما شرکت کنین برگردین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف دل منو زدی بخدا

اخه آدم مگه باهم پدرکشتگی داره مگه چقدر عمر میکنیم

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

🤣🤣خواهر شوهر من روزای اول خودشو زده بود موش مردگی انقد دوسش داشتم هرچی برا خودم میکرفتم برا اونم شبیهش می‌گرفتم  خلاصه خیلی اوکی بودیم باهم تا دستش رو شد واسم مهمون بودیم ی شب بعد من با دختر خاله شوهرم نشسته بودیم تعریف میکردیم خواهر شوهرم اومد نشست پیش ما خلاصه ی ده دقیقه بعد من پاشدم برم دستشویی رفتم و اومدم دیدم مادرشوعرم نگاه تو صورتم نمیکنه با اخم و دعوا جوابمو میذه بعد گفتم چیزی شده کف  چرا تا دختر من نشسته پیشت پاشدی گفتم لامصب رفتم دستشویی🤣🤣🤣 بعد همسرم گف تا تو رفتی خواهرم دویید رف درگوش مامانم پرش کرد و من ازون موقع فهمیدم با چه عفریطع ای طرفم ک سر ی چیزی ب این کوچیکی دعواراه میندازه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
بچه ای ک گوشی نداره وازگوشی بقیه ب تایپیک زدن استفاده میکنه نشون مبده ک هنوز ب شعور کافی نرسیده یکم ...

ولی واقعا خانواده همسر منم اینجوری هستن ولی من جمشون کردم 

🤣🤣خواهر شوهر من روزای اول خودشو زده بود موش مردگی انقد دوسش داشتم هرچی برا خودم میکرفتم برا اونم ش ...

خاک بر سرش