بچه ها لطفا تاپیکم رو بخونین...این شاید مشکل شمام باشه
بچه ها من خسته شدم از این زندگی... احساس میکنم گیر کردم تو ماتریکس
آدم نمیدونه کی داره درست میگه کی داره غلط میگه(الان دارم راجع به طب نوین و طب سنتی حرف میزنم)
من به عنوان یه آدم معمولی اونقدر علم بالایی ندارم که خودم متوجه بشم بلاخره کدوم راه درسته
وقتی هم میخوام حرفای کسی که علم بالایی داره رو بشنوم اونقدر از اصطلاحات علمی و نا آشنا استفاده میکنن که آدم نمیفهمه دارن سفسطه میکنن یا حقیقت رو بهمون میگن؟!
الان براتون یه مثال میزنم
پودر واجبی/نوره/پودر موبر رو که همه تون میشناسید دیگه؟درسته؟
مثلا میری تحقیق میکنی میلینی طب سنتی میگه نوره عالیه برای پوست و به خصوص اگر زرنیخ دار باشه و کارخونهای نباشه. یا مثلا از خواصش میگه پوست رو روشن میکنه و نرم میکنه.
میری قضیه رو علمی تحقیق کنی میبینی طب نوین میگه زرنیخ (یا همون سولفید آرسنیک) چون ارسنیک خطرناکه فرد با زیاد در معرض ارسنیک بودن دچار مسمومیت ارسنیک میشه. علائمش هم میشه ضخیم و تیره شدن پوست. پس بهتره نورهی بدون ارسنیک (بدون زرنیخ) استفاده بشه. یعنی همون کارخونه ای!
میبینی؟
تو نمیخوای کلهت رو بکوبی به دیوار؟
از یه طرف میگی خب شاید مافیای داروسازی دارن جلوی طب سنتی رو میگیرن و حقیقت رو طب سنتی میگه
از یه طرف میگی خب پس علم چی میگه این وسط؟
از یه طرف میگی بابا این طب سنتی خودش زمینه ای برای شکل گیری طب نوین بوده...پس لابد درست میگه دیگه
از یه طرف میگی خوب طب سنتی قدیمیه احتمال اینکه تصحیح شدش بشه علم نوین بیشتره
وای میفهمین چی میگم؟
الان چه غلطی کنیم؟ مگه چقدر عمر میکنیم که بفخمیم کدوم راه از طریق تجربه درسته
لطفا فوحش ندین نصف شب شده من باز مغزم فلسفی شده. اگر راهکار دارین بفرمایین یا دانسته هاتونو با من به اشتراک بزارین.
راجع به همین واجبی هم ک گفتم مطلب بگین ممنون میشم