2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 78 پست
@niniyar برادر ارجمند چرا بنده رو کاملا تعلیق نمیکنید ؟ محروم کنید کلا مشکلی نیست

کاربر آقایی؟

صحبت کردنت به آقایون میخوره!👀😑

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاربرا که زیاد می ارزن ولی اینا با کمترین قیمت هم راضین😂

خدا بده برکت😂🤦🏼‍♀️

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
عزیزم از صبح چند بار توی تاپیکا نی نی یارو صدا زده گفته که بیاین باهم همکاری کنیم کاربرا رو معرفی کن ...

چک میکنم عزیزم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

تاپیک یا گزارش مورد دار رو گزارش بزنید

کاش بشه توی خصوصی واسه شما عکس فرستاد.

من چن تا اسکرین شات از فحش و توهین خیلی زشت چندین کاربر دارم ولی تعلیق نشدن..

تایپک ها قفله. روی پیام فقط میشه یبار گزارش زد زدم که رسیدگی نشده.

اگه تایپک بزنم و اسکرین شات و بذارم و تگ کنم شمارو میترسم خودم بخاطر تایپک زدن واسه کاربرها تعلیق بشم..

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

کاربر آقایی؟صحبت کردنت به آقایون میخوره!👀😑

الان باید جواب بدم به شما ؟ 

وقتی دوبار گفتی جواب ندادم بار سوم نپرس جواب ندارد 

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."

تعلیق کن اینا آسوده بخوابن ما بیداریم 😐

نی نی یار تعلیقت نمیکنه؟ 

به نظرم با دوستات که در امور شناسایی قرار بود کمک کنن در میون بذار😂

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
نی نی یار تعلیقت نمیکنه؟ به نظرم با دوستات که در امور شناسایی قرار بود کمک کنن در میون بذار😂

🤣🤣🤣🤣

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

چک میکنم عزیزم

ما اسمی از فتا نبردیم 

گفتیم اطلاعات سپاه 😂😐

کاربری که تاپیک سیاسی بذاره توهین کنن به مقامات نظام الهی آیا گزارش نداره ؟ 

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."

ان شالله هرکسی از این سایت سو استفاده می‌کنه و مردمو اذیت می‌کنه خدا بدترین مریضی رو به خودش و عزیز ...

الهی امین 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍