2777
2789
عنوان

صب قراره بیبی چک بزنم دعام کنید حامله نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 66 پست
عه خب تو همین تایپینگ بیل بگو مثبت یا منفی ایشالا همونیکه دلت میخواد یشه

دعا کن منفی باشه 

دو تا پسر 

یکی هشت ساله 

یکی ۵ ساله 

تازه سینه سمت راستمم فوق العاده درد میکنه بازوم میخوره بهش از درد نفسم میره😭😭😭

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن منفی باشه دو تا پسر یکی هشت ساله یکی ۵ ساله تازه سینه سمت راستمم فوق العاده درد میکنه بازوم م ...

ای وای دوتا پسر مثل من ماشالا خدایی مامان پسرا خیلی اعصابشون باید اهنی باشه بخدا من اصلا نا ندارم

شما جلوگیری چجوریه؟ 

سینه درد اوایل بارداری من خیلی داشتم 😶😖

ایشالا هیچ کدوم حامله نشیم 

شایدم کیست باشه؟ 😶

البته دور از جونت

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
ای وای دوتا پسر مثل من ماشالا خدایی مامان پسرا خیلی اعصابشون باید اهنی باشه بخدا من اصلا نا ندارمشما ...

ک..م هست جلوگیریم ولی میترسم 

دیگه خسته شدم 

راضیم سرطان باشه ولی حاملگی نباشه 

ایشالله هردومون منفی 

فردا بگو منم نتیجه رو بگم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
ک..م هست جلوگیریم ولی میترسم دیگه خسته شدم راضیم سرطان باشه ولی حاملگی نباشه ایشالله هردومون منفی فر ...

والا ما طبیعی 

اره میفهمم منم خسته و داغونم 

حتما حتما قبل ار ساعت دوازذه میگم

والا ما طبیعی اره میفهمم منم خسته و داغونم حتما حتما قبل ار ساعت دوازذه میگم

منتظرم 😁😁😁😁😁

منتظرم 😁😁😁😁😁

سلام عزیز صبح بیبی رو زدم منفی شد خداروشکر استرس داشتم خیالم راحت شد نمی دونم چم شده درد دارم ولی پری نمیشم 

ولی حامله نباشم چیز دیگ باشه بهتره

ک..م هست جلوگیریم ولی میترسم دیگه خسته شدم راضیم سرطان باشه ولی حاملگی نباشه ایشالله هردومون منفی فر ...

عزیزم بیبی چک زدی؟ واسه من منفی شد واسه شما چی؟ 

عزیزم بیبی چک زدی؟ واسه من منفی شد واسه شما چی؟

آره زدم منفی شد 

ولی میدونی چیه پارسال حامله بودم دو بار بی بی زدم منفی بود بعد رفتم آزمایش مثبت شد میترسم ایندفعه هم اینجوری بشم 

شما چند روز عقب انداختی 

من یه هفته هست درد شکم دارم کلا علائم پریودی رو دارم ولی نمیشم 😭😭😭😭😭

سلام عزیز صبح بیبی رو زدم منفی شد خداروشکر استرس داشتم خیالم راحت شد نمی دونم چم شده درد دارم ولی پر ...

منم اینجوریم ولی به بی بی چک اطمینان ندارم قبلا دوبار منفی شده بودم ولی تو آزمایش مثبت شد😰😰😰😰

آره زدم منفی شد ولی میدونی چیه پارسال حامله بودم دو بار بی بی زدم منفی بود بعد رفتم آزمایش مثبت شد م ...

یا خدا فکرم درگیر کردی دختر 

من درد تخمدان دارم انگار فشار بیاد اونجوری ام 

خب من یک هفته صل می کنم 

من ترشحات سفیدم دارم 

منم اینجوریم ولی به بی بی چک اطمینان ندارم قبلا دوبار منفی شده بودم ولی تو آزمایش مثبت شد😰😰😰😰

یا خدا فعلا بک هفته عقب بیوفته مشکلی نیست 

من رژیمم هستم هی تاریخش بهم میخوره تغذیه عوض میشه این ماه مسافرتم بودم نمی دونم خدا دیگ حامله نباشیم 

یا خدا فعلا بک هفته عقب بیوفته مشکلی نیست من رژیمم هستم هی تاریخش بهم میخوره تغذیه عوض میشه این ماه ...

منم ترشحات دارم 

فردا که تعطیلیه اگه سه چهار روزه نشم من میرم بتا میدم 

اگه بتا دادی حتما بهم بگو منم میام میگم 

ایشالله که نیستیم هر دو 

یا خدا فعلا بک هفته عقب بیوفته مشکلی نیست من رژیمم هستم هی تاریخش بهم میخوره تغذیه عوض میشه این ماه ...

اگه باشی نگهش میداری؟؟؟؟

اگه باشی نگهش میداری؟؟؟؟

ملومه ک نه همین دومی اوردم زندگیم از این رو ب این رو شد جهنم زندگیم شوهرم اصلا تربیت درست داده نشدهالبته برای من سختیش بیشتر از خوبیاش بوده 

شکر پسرم تنها نیست ی همبازی دارم  

من 3 هفته پیش ی کیسه پرتقال برداشتم بعد دیدم تخمدانان در د گرفت ینی میتونه بخاطر اون باشه تا یک روز درد داشتم دیشب یادم افتاد