خانوما میخوام بدونم چجوری در کمال احترام حرص یه مادرشوهر رو میشه دراورد با سیاست
همیشه علنی بوده کارام ولی عید که میخوام برم پیششون میخوام با سیاست تمام حرصشو در بیارم چیکار کنم بچه ها فقط نصیحت نکنین چون نمیشناسینش اگه شما هم جای من بودین قطعا برخوردتون همین بود راه کار بدین تو شادیاتون جبران کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستم حاجت زیاده ولی واجبش دوست دارم همسرم خونه بگیره از پیش خانوادش بریم و اینکه کار خوب پیدا کنم باز حالا جفتش مهمه نمیدونم کدومو انجام بدم ولی در کل از گرو نگه داشتن خوشم نمیاد سعی میکنم ان شاله تمومش کنم
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
😂😂😂😂، مادر شوهرم ۴ ماه بعد عقد سرطان ریه گرفت تو ۴۴ سالگی فوت شدن ( خدابیامرز وقت بدی کردن نداشت ) خواهر شوهرم که ندارم ، دوتا برادر شوهر ۱۸ ساله و ۲۱ ساله بی ازار دارم خداروشکر