2777
2789

پسر من ریفلاکس پنهان داره و خیلی کم شیر میخوره مثلا دیشب ساعت یک شیر خورد دیگه نخورد تا یازده صبح هر ترفندی هم زدم جواب نداد دکترش رانیتیدین ایرانی نوشته اما انگار تاثیری نداره لطفا تجربیاتتون رو به منم بگین

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم رفلاکس داشت دکتر بهش قرص نکسیم داد روزی یک چهارمشو تو آب حل میکردم میدادم خوب بود

ولی جدیدا دخترمو پیش ی دکتر خوب میبرم میگه رفلاکس ی چیزی طبیعیه و بدن بچه خودش باهاش مقابله میکنه و نیاز به دارو نیست

دارو خیلی ضرر داره مخصوصا رانیتیدین

بنظرتون بخاطر ریفلاکسه که شیر نمیخوره؟ پسرم شیرخشکیه

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

تجربه من در این مواقع این بود که میبردم تو ماشین در حال دور دور کردن و خواب میخورد. یا راه میبردمش و در حال راه بردن در حالی که داشت می خوابید شیر میخورد.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دختر منم رفلاکس داشت دکتر بهش قرص نکسیم داد روزی یک چهارمشو تو آب حل میکردم میدادم خوب بود ولی جدید ...

واقعا . یعنی ندم بهش؟ 

تجربه من در این مواقع این بود که میبردم تو ماشین در حال دور دور کردن و خواب میخورد. یا راه میبردمش و ...

دقیقا منم راه میبرم و شیرش میدم 

موقع شیر خوردن طوری بگیرش که سرش بالاتر از بدنش باشه. همینطور بعد از شیر خوردن و موقع حوابیدن روی سطح شیب دار بخوابونش. مثلا یه بالش نازک بزار زیر خوشخواب تختش. شیب کم. من خیلی که نینی بود یه بالش میذاشتم زیر پشتی که شیب داشته باشه و میخوابوندمش رو پشتی. زمان هر وعده شیر دادنش را کم کن تعدادش را زیاد. مثلا ۵ دقیقه خورد بهش نده دوباره  چند دقه که گذشت بهش شیر بده. من خودم از این راه ها جواب گرفتم تا حدود زیادی

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
زانتاک امپرازول من خودم از امپرازول نتیجه گرفتم برا دخترم

عوارض نداره بعد دادنش شیر میخورد؟

من پسرم رفلاکس پنهان داشت و بدیش اینه مدام باید چشمم بهش میبود تو خواب خفه نشه دور از جونش.بردم دکتر گفت رو تشک شیب دار به پهلوی راست بخوابونش.ازین تشکای مخصوص رفلاکس براش خریدم با شیب ۴۰ سانت.بعدم بهش نکسیوم و موتیلیوم داد.خدا خیرش بده اون موتیلیوم مثل آب رو آتیش بود براش.تا میخورد اروم میگرفت.ولی خوب پسر من ماشاالله هم وزنش خوب بود هم خوب شیر میخورد.همیشه هم هشتصد گرم تا یک کیلو اضافه وزن داشت که دکترش مدام میگفت کمتر شیر بده ولی خوب گرسته بود میخواست منم میدادم.شیر خشکم میدادم.خداروشکر زود خوب شد.من پیش بهنام مقدادی بردم اگه تهرانی

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

موقع شیر خوردن طوری بگیرش که سرش بالاتر از بدنش باشه. همینطور بعد از شیر خوردن و موقع حوابیدن روی سط ...

همه این راهها رو رفتم اما بینتیجه بود