2777
2789
عنوان

تا حالا شده با خودتون بگید که

52 بازدید | 6 پست

سلام، من و برادرم سه سال اختلاف سنی داریم. تا حالا حتی یکبار هم نشده بود که بحثمون بشه و همه ی گندکاری هامون باهم بود و اگه گندی میزدیم باهم جمع میکردیم

اما یه چند وقتیه خیلی رو مخ بازی در میاره

به خصوص از وقتی که فهمیده من به یه شخصی که ازش خوشش نمیاد علاقه مند شدم.

تا حالا هیچوقت بهم گیر نمیداد و یا اینکه پیش مامان بابام منو لو نمیداد اما حالا یه چند وقته که به همه چیز گیر میده

کجا بودی با کی بودی کی رفتی چرا دیر اومدی چیزی شده زود اومدی فلان جا نرو و....

مامانم هم معتقده به خاطر سنشه اما من واقعا دارم اذیت میشم

با خودم فکر میکنم که اگه دانشگاه یه شهری به جز اینجا قبول میشد خیلی بهتر بود حداقل اینکه رو اعصابم نمی رفت

از طرفی اینکه برادر من از دختر خاله عتيقه ام خوشش میاد که من سایه اش رو با تیر میزنم و کلی ارشادم میکنه که درست نیست با فلانی انقدر بد رفتار میکنی و...

تا حالا شده که از یکی از اعضا خونوادتون خسته بشید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه چیزش رو میتونم تحمل کنم حتی این ادای غیرتیارو در آوردنشولی واقعا دیگه داره گند میزنه تو اعصاب ...

فکر میکنم همشون اینجوری هستن حالا تو خوبه تحمل میکنی من دیگه غیر قابل تحمله برام  

فکر میکنم همشون اینجوری هستن حالا تو خوبه تحمل میکنی من دیگه غیر قابل تحمله برام

اخه باز شما اختلاف سنیتون زیاده

ما واقعا کمه و خودش رو انقدر بزرگتر حساب میکنه

اخه باز شما اختلاف سنیتون زیادهما واقعا کمه و خودش رو انقدر بزرگتر حساب میکنه

بین همه هست عزیزم خودتو ناراحت نکن 

یکی از دوستای من قبل ازدواجش با داداش خیلی مشکل داشت دعوا میگرفتن صداشون تا چندتا خیابون اون ور تر هم میرفت ولی الان جونشون برا هم در میره ی روز همو نبینن حسابی دلتنگ میشن 

این اختلاف ها بین همه هست شما حتی ازدواج هم کنی باز ی سری اختلاف بین خودتو همسرت وجود داره 

طبیعیه