2777
2789
عنوان

طلا بخرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای دراز مدت پولت رو نمیخوای طلا بخراگه نه زودی احتیاج داری ریسکه دیگه باید ریسک کنی احتمال ریز ...

همون میخوام طرح مادران ماشین ثبت نام کنم 

هفته دیگه نام نوسیه نمیدونم درمیاد یانه 

این پول از طلا گرمی ۵۳۰۰ اومد دستم قرعه کشی خونگی بود همون موقع ندادم طلا اشتباه کردم 

فک نکنمازپارسال تاالان۳برابرشده🥴

بله ولی الان یکدفعه ای شد ۶ میلیون و۲۰۰ به این میگن افزایش هیجانی این ممکن برگرده به ۵ یا پنج ونیم البته شاید

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

همون میخوام طرح مادران ماشین ثبت نام کنم هفته دیگه نام نوسیه نمیدونم درمیاد یانه این پول از طلا گرمی ...

من جات بودم نگه می‌داشتم ماشین ثبت نام میکردم 

اگه به نامم درنمیومد بعد میدادم طلا

غصه ی اقتصاد رو نخر هرچی روزیت باشه همون میشه تنتون سلامت 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

فقط دست دوم بخر فقط....

آبشده که این مقدار نمیشه 

نو هم ضرره

همین فردا صب بخر

طلا دیگه ۵  تمن رو بعیده ببینه

دو ماه پیش گفتن تا عید میشه ۶۵۰۰

هنوز ی ماه مونده ۲۰۰ بیشتر نمونده تا ۶۵۰۰

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست