2777
2789
عنوان

بنطرتون خواب بچم کمه

59 بازدید | 6 پست

سه سالشه صبح بین ساعت نه تا ده بیدار میشه 

ظهرا هر کاریش کنم نمی‌خوابه کلاااا دوست نداره بخوابه شب هم ساعت ده تا یازده حتی بعضی وقتها تا دوازده یک دارم التماسش میکنم بخوابه گریه می‌کنه که نمی‌خوام بخوابم 

منم دیگه از صبح سر و کله میزنم تا شب دیگه تحملم تموم میشه دلم میخواد برای خودم باشم آخر شب یه نفس راحت بکشم ..امشب خیلی دعواش کردم عذاب وجدان دارم 

بخدا دیگه آخر شب کم میارم

خب بچه وقتی شما بیدارید نمیخوابه معلومه !!

پس بیخیال شو هر وقت خواست بخوابه

صبحم ک میگی تا ۹ ۱۰ خوابه

البته

خواب شبش توی تاریکی منظور

بیشتر باید باشه

به خاطر رشد

در کل الگو بچه شمایید

دعواشم کنید اثری نداره

زود بخوابید

اونم خسته شه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بچه وقتی شما بیدارید نمیخوابه معلومه !!پس بیخیال شو هر وقت خواست بخوابهصبحم ک میگی تا ۹ ۱۰ خوابها ...

خاموشی می‌زنیم باز همینه ..گریههههه می‌کنه چه گریه ای ..انگار دلش میگیره بخواد بخوابه ..یعنی امشب دیگه رسماً دیوونه شدم از دستش..مگه میشه آخه بچه هیچی خوابش نکیره ..کوچیکتر بود خوابش عالی بود ..الان همه تعجب میکنن ظهرا نمی‌خوابه شب هم برای خواب مقاومت می‌کنه تا دیر وقت

عزیزم شما خوب شدی دارو بهتون داد برای زگیل دهانی من زیر زبانم‌و رو زبانم و ته گلوم تو اینترنت سرچ‌کر ...

خدا انشالله شفات بده عزیز دلم ..اشتباه پیام فرستادی گلم ..من یکی از نزدیکانم زگیل داره..چجوری شد توی دهانت هم زگیل زد

خاموشی می‌زنیم باز همینه ..گریههههه می‌کنه چه گریه ای ..انگار دلش میگیره بخواد بخوابه ..یعنی امشب دی ...

گریه میکنه مطمئنن اعصابتون خرد میشه

میفهمم تو مخه اینجور گریه ها

ولی وقتی گریه کرد چند بار اروم بگید گریه بی فایده ست

اگر چیزی میخواد حرف بزنه و صحبت کنه

بگو گریت تموم شد بیا حرف بزن

دیگ هر چقدر گریه کرد

شما و همسرتون اصلا واکنش ندید

و یه چیزی

خونه رو اماده کنید برای خواب

مثلا ساعت ۱۱ اگر قراره بخوابید

از نزدیک ۱۰ شب چراغای بیشتر خونه رو خاموش کنید بگید دیر وقته

ک حس کنه زیادی بیدار مونده!!

دقت کنی بچه ساعت بلد نیستش که

از این فرصت استفاده کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

گریه میکنه مطمئنن اعصابتون خرد میشهمیفهمم تو مخه اینجور گریه هاولی وقتی گریه کرد چند بار اروم بگید گ ...

ممنون خواهرگلم از راهنماییت ..چشم حتما همین کارو میکنم