2777
2789

دیروز از ترسم زدم به یه ماشین ، از شدت ترس پیاده نشدم و میدونم درست نبود ولی واقعا خیلی تجربه بدی بود ، شیشه رو دادم پایینو معذرت خواستم گفتم کارت ماشینو بگیرین هزینه هرچی باشه میدم ، یکم فیس و افاده و .. گفت نمیخواد ، سپرش فقط یکم خش برداشت ....

ترسم زیادتر شده...

خیلی احساس تنهایی میکنم

پشتم واقعا کسی نیس...

ترس اینکه همینجور بمونم خیلی بدتره ...

باورتون میشه از شدت هیجان و اضطراب پای چپم گاها خیلی میلرزه ، طوری که کلاج گرفتن برام سخت میشه 😔

راهنماییم کنین ، شمام مثل من بودین ؟

هزینه کلاس و آموزش نمیتونم بدم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گواهینامه داری؟

طبیعیه منم‌چند بار همینطوری کوچیک تصادف کردم ولی چاره اش تمرین بیشتره

نذار ترس بهت غالب بشه که دیگه نمیره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
گواهینامه داری؟طبیعیه منم‌چند بار همینطوری کوچیک تصادف کردم ولی چاره اش تمرین بیشترهنذار ترس بهت غال ...

بله دارم ، من پدرم ماشین نداشتو برادرامم نمیدادن بهم ، خدا قسمت کرد خریدم ، واقعا ناراحتم از اینکه استفادش نکنمو بزارم بمونه ، رویای ماشین داشتنو این ترس برام تلخ کرده.

این طبیعیه که استرس داری. من خودم از قبل گواهینامه گرفتن هیچ کس نبود بیاد تمرین کنم. فقط دو سه بار با مربی رفتم. وبار نهم قبول شدم. تو باید سعی کنی اعتماد بنفس داشته باشی و نترسی از پشت فرمون نشستن و از خیابون و کوچه های خلوت تمرین کنی تا راه بی افتی

بله دارم ، من پدرم ماشین نداشتو برادرامم نمیدادن بهم ، خدا قسمت کرد خریدم ، واقعا ناراحتم از اینکه ا ...

صبح زود که خلوته برو تمرین 

نترس

من چند سال گواهینامه داشتم و الکی میترسیدم ولی وقتی کم کم تمرین کردم دیدم ترس نداره فقط باید آینه ها رو خوب بپایی و احتیاط کنی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟