2777
2789
با خودکشی چیزی جز خروار خاک و عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه؛ اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری ...

ممنون بابت راهنماییت ولی کسی ک خسته شده این چیزا فایده داره  هرچی میکشیم از حرف مردمه همونایی ک تو مراسم ختم رنگ نوشابه بیشتر براشون مهمه تا اونی مرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت راهنماییت ولی کسی ک خسته شده این چیزا فایده داره هرچی میکشیم از حرف مردمه همونایی ک تو م ...

آره خب مردم و همسایه و آشنا و فامیل و دوست همه آدمو فراموش میکنن بعد از یک هفته

جززز خانواده ات که داغون میشن 

اینکه اینجوری با مرگ خودخواسته نباشی براشون غیرقابل تحمله

قیافه ت چجوریه ؟ منم آدمی بودم که از قیافه م ایراد میگرفتم هعی میگفتم کاش چشمام اینشکلی بود ابروهام ...

زشته دیگه اصلا حال نمیکنم باقیافم حس پیری دارم ۲۹سالم شده 

آره خب مردم و همسایه و آشنا و فامیل و دوست همه آدمو فراموش میکنن بعد از یک هفتهجززز خانواده ات که دا ...

بله بعدم فکرمیکنن دیونه ای چیزی بودی این بده  درکت نمیکنن  برام مهم نیست دیگه اخراشه  ب عشقمم نرسیدم چیزی ندارم دیگه 

بله بعدم فکرمیکنن دیونه ای چیزی بودی این بده درکت نمیکنن برام مهم نیست دیگه اخراشه ب عشقمم نرسیدم ...

برای خودکشی همیشه وقت هست 

حداقل بیشتر فکر کن

احساسی تصمیم نگیر 

عاقل باش 

اینا رو میگم چون از نزدیک دیدم ؛دختر فامیلمون خودکشی کرد مردم پشتش کلی حرف می‌زدن خانوادش اذیت و داغون شدن

ولی خب بنظرت راهش اینه؟!

ارزششو داره؟!

الان هر سنی باشی میتونی آشنا بشی؛عاشق بشی؛ ازدواج کنی لذت ببری 

یکم دست نگه دار

خودتو بسپار به گذر زمان

اینا بخاطر فکر و خیاله

سرتو گرم کن کمتر فکر میکنی به این مسائل 

برای خودکشی همیشه وقت هست حداقل بیشتر فکر کناحساسی تصمیم نگیر عاقل باش اینا رو میگم چون از نزدیک دید ...

ممنون وقت گزاشتی گلم 😍 اره دهن مردم همیشه بازه اصلا برام مهم نیستن ولی بخاطر مادرم تحمل میکنم 

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4