2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبری نیست

حتی سرد هم نیست

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
مشهد سرما وخشکی

هم فقط سوز مال مایه 

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚
گرگان سررررررد گفتن که امشب و فردا برفیه هنوز که خبری نیست اما سوز سرما از لای درز پنجره میاد تو اتا ...

میرسه اونجا هم 🤩

خدایا همه بندهاتو مث هم ببین 😕

اقا من برف ندیدم. شما متاهلی یا مجرد 😅😅 از امروز قصد کردم شوهری کنم که شهرشون برف میاد 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
هیچی نیست ولی از سرما یخ زدیم فردا هم تعطیل نیست😃😃کرج یا همون استان البرز تو مهرشهرفکر کنم آدرسم ک ...

نزدیک مایی😁

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲