2777
2789
عنوان

سونو جنسیت هفته هجدهم

31066 بازدید | 39 پست

هفته سیزدهم رفتم سونو گفت بیشتر احتمالش هست بچت پسر باشه. اما دیروز هفته هجدهم رفتم سونو آنومالی هرچی نگاه کرد نتونست جنسیت تشخیص بده. گفت بچه پاهاشو محکم به هم چسبونده. کفتمش اوندفه گفتین پسره. گفت اره به نظرم اینبار هم پسره

ولی من دلم دختر میخاد. به نظرتون ممکنه دختر باشه که دیده نشده؟؟؟؟؟؟ خیلی دلم دختر میخاد

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

هر چی باشه سالم باشه عزیزم بچه بچه ست هیچ فرقی باهم ندارن و جفتشون عزیز جونن

من پسر خیلی دوست دارم بچه اولمم پسر شد دومی رو هم دوست داشتم پسر باشه اصلا از دختر فراری بودم وقتی سونو گفت دختره باورم نمیشد به حدی خوشحال شدم که گریم گرفت😍😍

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به سعادتت

ممنونم عزیزم😇😇

انشالله قسمت شما😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی نی منم سه ماهه اول دکی گفت ،خانم اومدی یکسری معیارهای سلامتی تو این سن جنین و ببینی ،نیومدی تعیین جنسیت ..

سونوی غربالگری دوم اگه اشتباه نکنم پنج ماهگی

گفت جنسیتشو

اوخی شیطون میخواد سورپرایزت کنه😍😍...منم فردا انومالی دارم دعاکن ماله من پاهاشو نبنده دیگه صدرصدبفهمم چیه....احتمال خطا خیلی زیاده وقتی بهت گفته پاهاشو بسته،از روچی گفته پسر آخه؟ما هفته 16رفتیم گفت قابل تشخیص نیست چون زوده،ولی احتمالا دختره....

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن

تو ١٨هفته كه ميگن كاملا مشخصه يعني اصلا تكون نخورد دكتر ببينه ،چه حيف اينقدر بري سونو اما بدون فهميدن جنسيت برگردي 🙁ان شاالله سالم باشه 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
قربونت من یه پسر ۴و نیم ساله دارم

میدونم عکس نی نی گذاشتی

میگم بازم انشالله نصیبت بشه😘😘

۱۷سالته🤤🤤🤤

با اجازه بزرگترا بلهههههه😅😅😅

بچه اولت چندسالشه بعد

هجده ماهشه