2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی که نازایی دارن بیاین

133 بازدید | 24 پست

من ۵ سال نازایی داشتم پیش این دکتر رفتم نسخه سوم باردار شدم قبلش هرجایی که فکر کنین رفتم ولی این دکتر دستش برا بارداری خیلی سبکهاسمش افسانه جلالی مقدمه گفتم شاید یه نفر پیشش رفت جواب گرفت چون خودم خیلی سختی کشیدم گفتم به شماهم بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چی بوده؟قبل از اینکه بری پیشش از چه روش های برای درمان استفاده کردی؟

من پیش دکترای خوب مشهد هرجا بگی رفتم ناباروری نوین بگیر تا بقیه همه دکترا فقط قرصهای الکی میدادن ۳ سال رفتم پیششون بی هیچ نتیجه ای پیش این دکتر سه نسخه فقط رفتم باردار شدم

مشکل منو نمیتونه حل کنه .مشکلتحرک و مورفولوژی داره .وقت دکتر داره واسه چهارشنبه

یه نسخه برین پیشش پشیمون نمیشی این دکتر نه شوهر داره نه بچه داره تمام وقتشو برا مریض میزاره برا همه مریضا مثل بعضی دکترا یه نسخه نمیپیجه موقع دارو نوشتن فکر میکنه بعد دارو میده

یه نسخه برین پیشش پشیمون نمیشی این دکتر نه شوهر داره نه بچه داره تمام وقتشو برا مریض میزاره برا همه ...

همسرم باید بره پیش متخصص ارولوژی 

برای دکتر نگین تاج وقت داره 

عزیزم یه دوره سه ماهه ایشون باید دارو بخورم بعد تازه برم تخمک کشی و ای وی اف