2777
2789
عنوان

یچیزی بگم لطفا بچه پولدارا نیاین

265 بازدید | 27 پست

اگه هم اومدی تعجب نکن چون منو بابام پول نداریم😀🙋🏻‍♀️

تا حالا کت نداشتم همیشه مانتو و شومیز بوده چون کت گرون تره ، در حالی که تمام هم سن و سالای دورم ده تا کت و کیف و کفش و لباسای گرون دارن 

کیفم ندارم ،کفشم سه سالیه ، لباس خونگیامم سه دست دارم 

آروزی کت و شلوار دارم🤧 ولی اذیتشون نمیکنم میدونم ندارن خودم دارم آنلاین شاپ دوستم کار میکنم تا الان 2 میلیون درآوردم که تا یک ماه پیش دلم بهش خوش بود الان باید به جای کاغذ دیواری و یادگاری استفادش کنم . 

شما معمولیا چندتا کت دارید و سالی چند بار لباس میخرید

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولی ام و کت ندارم چون نمیپوشم 

چقدر خوبه که داری تلاش می‌کنیم من بهت افتخار میکنم، مطمئن باش روزای خوبت نزدیکه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

شاغلم و کت ندارم 

وضعمونم خوبه ولی اهل کت نیستم

دخترم هم فقط شومیز شلواریه 

کلا کت نداریم🙂

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

معمولی ام و کت ندارم چون نمیپوشم چقدر خوبه که داری تلاش می‌کنیم من بهت افتخار میکنم، مطمئن باش روزای ...

اره باباااا ما هم خدااایی داریم🙃

پشت کنکورم همین هفت خان رستمو رد کنم دیگه یه کار خیلی جدی رو شروع میکنم نمیتونم بی پولی بابامو ببینم موهاش سفید شده 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

انشالله حال و روزت بهتر بشه🌸ولی درک نمیکنم فهمیدن اینکه بقیه چند دست لباس دارن چ فایده برات داره؟؟

مرسی متشکرم 

فایده نداره 

منم کت ندارم تاحالا ام دقت نکرده بودم بقیه دارن من ندارم

انقدی که تو کف استایل هستم دقتم بالاس😁