2777
2789

اگر همسرت انسان باشه قطعا به خاطر تلاش شما تو زندگی نصف اموالی که هر دو براش تلاش کردید رو در نظر میگیره اگر هم نه که کلی راه هست برای ندادنش حتی بعد از نبودنش

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر همسرت انسان باشه قطعا به خاطر تلاش شما تو زندگی نصف اموالی که هر دو براش تلاش کردید رو در نظر می ...

مهریه بعد فوت میشه گرفت ،میخوام بدونم تنصیف اموال هم بعد فوت اجرا میشه یا نه ؟قانونش مهمه برام

مهریه بعد فوت میشه گرفت ،میخوام بدونم تنصیف اموال هم بعد فوت اجرا میشه یا نه ؟قانونش مهمه برام

بله منتهی اگر چیزی به نامش باشه چون بعضی ها رو دیدم تو این سایت میگن همسرشون اموالش به نام خودش نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

این شرط بودن نبودش فرقی نداره اولا  درخواست طلاق حتما باید از طرف شوهرت باشه دوما فقط اموال دوران زوجیت حساب میشه سوما اموال باید به نام خودش باشه یعتی میتونه همونجا بزنه به نام یکی از اعضای خانوادش 

این شرط بودن نبودش فرقی نداره اولا درخواست طلاق حتما باید از طرف شوهرت باشه دوما فقط اموال دوران زو ...

الان می‌خوام بدونم بعد فوت همسر این شرط انجام میشه یا نه 

الان می‌خوام بدونم بعد فوت همسر این شرط انجام میشه یا نه

نه نمیتونی چون این شرط زیر مجموعه نکاحه با فوت نگاحواز بین میده تکاح اصل در نظر بگیر تنصیف شرط وقتی اصل نباشه شرطش هم نیست با منحل شدن نکاح شرط هم از بین میره عزیزم

نه نمیتونی چون این شرط زیر مجموعه نکاحه با فوت نگاحواز بین میده تکاح اصل در نظر بگیر تنصیف شرط وقتی ...

حتی اگه تو دفتر ثبت اسناد تنظبیم بشه هم به درد نخوره؟

حتی اگه تو دفتر ثبت اسناد تنظبیم بشه هم به درد نخوره؟

نه ربطی نداره نکاح اصله شرط فرع و شاخه وقتی تنه ریشع از بین بره شاخه ها باقی میمونه شرط به تبع نکاح به وجود اومده وقتی سر منشا قطع بشه شرط هم از بین میره 

تنصیف اموال برا اروپاس ایران رسمیت نداره. بعدشم کدوم اموال اومدیمو ورشکست شدین چی داره بده دائم هم اعصابت خورده حساب کتاب میکنی که فلان سند مال توعه هی مراقبی بنامت میزنه نمیزنه