2777
2789

اگه بچه نداشته باشه مادر پدر نداشته باشه و فقط همسر  وخواهر برادر داشته باشه بعد فوتش ارث به خواهر برادر میرسه و زن فقط یک چهارم ارث میبره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله و میدونی اگر هیچ کس رو نداشته باشه به دولت میرسه. یعنی زن اندازه حقش میگیره و بقیه به دولت میرسه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

ارث زن بعلاوه مهریه اش

البته باید بذاره اجرا وگرنه نمیدن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بله و میدونی اگر هیچ کس رو نداشته باشه به دولت میرسه. یعنی زن اندازه حقش میگیره و بقیه به دولت میرسه

هه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یک هشتم به زن میرسه 

بعد مهریه زن هم از اموال کم میشه 

الان انقد سکه گرونه مهریه شامل کل اموال طرف میشه هیچی نمی‌مونه برا کسی 🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️