2777
2789
عنوان

از اصطلاحایی که فقط نی نی سایتیا میدونن ینی چی بگید 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 123 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی یادمه گفت سیس طرف، من نمی‌دونستم سیس یعنی چی؟ گفت یعنی لب و دهن

مال اینجا نیست کلا یونو

مثلا میگن سیست خیلی خیطه یعنی استایل و طرز راه رفتنو اینای ضایعی داری

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

قطره چکونی

ولی هیچی اندازه تعلیق اینجا معنی نداره

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

نمد نمیدونم

س سلام

بز بزار

از ازمایش

سز سزارین

الان مثلا با اون نصف حروفی که نزاشتین چقدر توی وقتتون صرفه جویی کردین؟ میشه بگین جه کار مفیدی توی اون زمان انجام میدین منم ایده بگیرم؟🫠

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

به روز رسانیم زایید کنایه از دیر گفتن ادامه مطلب

وای اینووو یادم رفته بوددد🤣🤣🤣😂😂

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
نمد نمیدونمس سلامبز بزاراز ازمایشسز سزارینالان مثلا با اون نصف حروفی که نزاشتین چقدر توی وقتتون صرفه ...

رسیدگی به امور بین‌الملل و چرخوندن پنج تا شرکت زمانبره عزیزم مگه نمیدونی 😑😂

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨

بی ربطه ولی : قضاوت نکن کاربری دست چند نفره !

😁

و اینکه عجیبه وقتی میبینن تاپیک های قبلیشون رو میتونیم بخونیم و میخونیم ،عصبانی میشن که چرا گذشته م رو زیر و روی میکنی!! اخه مسلمون از تاپیکای قبلیت سه روز هم نگذشته!!از چی فراری هستی!

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

رسیدگی به امور بین‌الملل و چرخوندن پنج تا شرکت زمانبره عزیزم مگه نمیدونی 😑😂

بل بله فراموش کرده بودم😂

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن