2777
2789
عنوان

بی بی چک لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من ماه دوم اقدامم.۲۱ اذر پریود شدم و ۲۶ ام تمام شد.بعد پریودیم هر شب یا هرشب درمیون رابطه داشتم.دوره هامم ۲۹ روزه هست.۹ دی اتفاقی یک بیبی چک گذاشتم و مثبت شد و هاله انداخت.فرداش رفتم ازمایش بتام 0 بود.الان دو شب هست که زیر دلم هی میگیره هی ول میکنه.شبا دقیقا قبل خواب بدن درد عین بدن دردایی ک تب میکنیم و موقع مریضی میشیم دارم ولی تب نمیکنم فقط بدن درد و استخون درد میشم.و ۴ روز هم هست از صبح تا شب سر دردم.دیروزم سر معدم میسوخت همش.اینا ممکنه علایم بارداری باشه؟؟ ۲۰ دی باید پری بشم.بیبی چکه درست بوده یا ازمایشه؟؟ممکنه چون هنوز لقاح دیر انجام شده بوده بتام پایین بوده؟بدن دردکسی داشته اوایل بارداریش؟؟

سرنماسرنماز دعات میکنم عزیزم برا گیسوهم دعاکردم مامان شد

واسه منم دعا کن توروخدا

الان پریود شدم باز حالم انقد گرفتست که از خدا میخوام بمیرم. 😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
چشم عزیزم همیشه منتظرارو دعا میکنم ولی سفارشیارو سفارشی دعا میکنم

ممنون عزیزم منم خیلی دلم شکسته..

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
واسه منم دعا کن توروخدا الان پریود شدم باز حالم انقد گرفتست که از خدا میخوام بمیرم. 😔😔

وای عزیزم مردن چرا البته درکت میکنم چشم اسمت یادم میمونه حتما دعات میکنم.داستان انتظارمو بخون منم کلی منتظر موندم تا خدا فرشتشو بهم داد

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
توروخدا عکسمو ببین

عزیزم عکس بیبی چک من تو تاپیکام هست بزور دیده میشه شبیه واسه شماست ازمایش دادم فرداش بتام 40بود اولاشی احتمالا فردا یا پس فردا باز امتحان کن بعد برو ازمایش ایشالا هرچی که میخوای بشه

تنهای غمگین ...
وای عزیزم مردن چرا البته درکت میکنم چشم اسمت یادم میمونه حتما دعات میکنم.داستان انتظارمو بخون منم کل ...

قربونت برم مرسی عزیزم 

چشم حتما میخونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
وای عزیزم مردن چرا البته درکت میکنم چشم اسمت یادم میمونه حتما دعات میکنم.داستان انتظارمو بخون منم کل ...

منم خیلی منتظر بودم الان که دارمش همش نگرانم روز خوش ندارم از فکرو خیال که نکنه از دستش بدم  

تنهای غمگین ...