2777
2789
عنوان

بی بی چک لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 75 پست
عزیززم😍😍😍😍😍دعا کن منم از پررنگاش ببینم

موناجون توهم مگه نینی میخوای؟

اینشاالله همین ماه یدونه ازاون خط پرنگاش ببینی.

الهی خدا یه نینیه توپل مپل بده بهت راستی داستانمو خوندی؟

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نواریا رومن سیزده روز قبل از پری استفاده کردم مثبت شد,,,فرداش قطره چکونی گذاشتم منفی شد,,,

نواری کاذبه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

واسه من هاله کم رنگ بود فرداش زدم بازم کمرنگ تر بود ولی رفتم ازمایش مثبت بود قطره چکونی بهتر از نواریه اگه هاله صورتی رنگه و زیر ده دقیقه افتاده مطمئن باش مثبته مبارک باشه عزیزم

تنهای غمگین ...
موناجون توهم مگه نینی میخوای؟ اینشاالله همین ماه یدونه ازاون خط پرنگاش ببینی. الهی خدا یه نینیه تو ...

ن گلم میخونمش😍😍😍اره ۷ماهه منتظرم😔

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
موناجون توهم مگه نینی میخوای؟ اینشاالله همین ماه یدونه ازاون خط پرنگاش ببینی. الهی خدا یه نینیه تو ...

داستان چی گلم من ندیدم 😞

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
ن گلم میخونمش😍😍😍اره ۷ماهه منتظرم😔

عزیزم انشاالله همین ماه مامان بشی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1503918/داستان-انتظار

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏