2777
2789

لطفا اگه هستین بگین من سوال دارم

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس

باشه ممنون من سوالم اینه که چقدر درس خوندین قبول شدین من وضعیت خودمو میگم الان بعد بگین چکارایی کنم بهتره

من از مهر شروع کردم با آزمون پیش رفتم به جز سه تا مبحث همه رو به نحوی خوندم اکثرأ تا سطح متوسط میتونم جواب بدم فقط مرور نکردم البته بعضی چیزا رو دارم مرور میکنم ولی استرس گرفتم که نکنه کم‌کاری کردم ساعت مطالعه زیر ده نمیاد مگر روزایی خاص و اینکه درصد شیمی و فیزیک به پنجاه و خورده رسوندم ولی میتونم هنوز بیشترش کنم چون مثلا اون مبحث هارو بازم خوندم تست زدم زیستم هم خوبه ولی نمدونم چرا درصدم به شصت نمیرسه تو آزمون مشکل دارم ریاضی در حد سی چهل هستم به نظرت میدونم سه رقمی بشم ؟ ترازم بهترین حالت ۹۷۰۰ بوده. حالا برای نهایی هم اگه شد بگو چکار کنم بیست بگیرم دروس مختلف😘😘😘

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

لطفا اگه شخص دیگه ای هم اومد پیام بالارو بخونه ببینه میتونی کمکی کنه ممنونم

بپرس

سوالم رو پرسیدم

هیچ کسی نیست🥲🫠

باشه ممنون من سوالم اینه که چقدر درس خوندین قبول شدین من وضعیت خودمو میگم الان بعد بگین چکارایی کنم ...

بسم الله

اول از دروس تخصصی شروع می کنیم

ریاضیرو سعی کن از کتاب های مبتدی شروع کنی مثلا یه کتاب هست واسه رشته ریاضی اما کاملا به درد بخور

حسابان جامع اول درسنامشو میخونی میری تستاشو می زنی

بعد که دیدی داری راه می افتی برو کتاب نردبام برو بگیر اونم هر سه پایه رو جدا بگیر و بزن

سعی کن بعد یه مدت تایمی کار کنی تا دستت روون بشه

به اتحاد ها خیلی مسلط باش چون تو هر مسئله می تونع کمکت کنه

برای درس زیست  که درسنامه رو خوندی و مسلطی روش میری خیلی سبز تک پایه سه تاشونم میخری می زنی سطح تستاشون متوسطه بعد نردبام سطحشون خوبه

بعد آی کیو که تستاش ترکیبیه

اینارو من به عنوان پایه میزدم

اگه رو اینا خوب مسلط شدی دیگه هر کتابی از جلوتوت دراومدو بزن

فیزیک برو اول جامع میکرطلایی رو بگیر که درنامشم خوبه تستاشو بزن روون شو

بعد برو نشر الگو تک پایه هارو بگیر اونام خیلی خوب بودن

بعدش برو سراغ نردبام سطح تستاش خوبه دیگه بعدش تایمی کار کن بیشتر اینکه درسنامه بخونی تست بزن

شیمی هم آی کیو تک پایه خوبه تیتانیوم خوبه جامع خیلی سبز همونی که جلدش سبزه

اینارو بهت توصیه کردم حتما بخونی بقیش هر کتابی از جلوت اومد بگیر و بزن

برا دروس عمومی هم حتما یه کمک درسی داشته باش خیلی سبز رو برو بگرد اونا دقیق یادم نیست

این میکروطلایی کتابای جیبی هم داره اونا رو بگیر مثلا واسه حفظیات  شیمی خیلی بدرد بخورن

واسه تایم مطالعه ۱.۳۰ ساعت ۱۰ دقیقه استزاحت داشتم هر روز ۶ یا ۷ زنگ می خوندم استراحتتم کلا گوشیو هرچی که صدا تصویر داره تعطیل یه بالش بردار سرو بذار چشمارو ببند بعد آلارم بذار

پرده اتاقم من مشکی کرده بودم تا فرق صبح و شبو نفعمم

ممنون بابت وقتی که گذاشتی واسه خوندنش ایشالله موفق بشی و تونسته باشم راهنماییت کنم😘😘☺️🥰

۲۸ 

بسم اللهاول از دروس تخصصی شروع می کنیمریاضیرو سعی کن از کتاب های مبتدی شروع کنی مثلا یه کتاب هست واس ...

ممنونم😍🩷🩷😘🤍من از کتابایی که گفتین سطح سختارو حل میکنم ولی وقتی میرم تو آزمون اینجوری میشه که کم میزنم نمدونم چرا به خصوص برای ریاضی و زیست که خودم ای کیو و نردبام میزنم ولی تو آزمون مثلا سوالات ریاضی رو نمتونم حل کنم همش به خصوص وقتی ترکیب بشه مثلا فصل احتمال خوندم همش تونستم حل کنم کلی مثلثات نه بزور دوسه تا آزمون ماز هم میدم 

برای عید به نظرت نمونه آزمون حل کنم یا کتاب تست کامل کنم

ممنونم😍🩷🩷😘🤍من از کتابایی که گفتین سطح سختارو حل میکنم ولی وقتی میرم تو آزمون اینجوری میشه که کم ...

تست زیاد بزن آزمون شبیه سازم بده

اگه سر امتحان نمی تونی بزنی

آزمون زیاد بده

۲۸ 

تست زیاد بزن آزمون شبیه سازم بدهاگه سر امتحان نمی تونی بزنیآزمون زیاد بده

باشه ممنون از وقتی که گذاشتین 🩷💙💛