2777
2789
عنوان

اگر این دختر بدونه چقدر ذهنم درگیرش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 47 پست

خودت زجر نده نکن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا زیبایی معیار نیست توی این موقعیت، فرض کن فردا بفهمی شوهرت رفته خواستگاری یکی که از شما صدبرابر زیباتر باشه، باید نابود بشی و ول کنی زندگی رو؟ زیبایی نسبیه هیچکسی زیباترین نیست و همیشه یه آدم قشنگ‌تر (با معیارهای یه عده البته) وجود داره، باید روی حس ارزشمندی درونیت سرمایه‌گذاری کنی تا باهر سطحی از زیبایی و ثروت و ...، باز خودت رو خوب و دوست‌داشتنی ببینی و بقیه هم همین نظر رو درموردت داشته باشن

هر چیییی بگی از لحاظ تیپ و لباس و صدا و قد و چهره و ... همه میگن بهتری اما حساس شدم بد

منم همینجور عشقم ب دخترعموم گفتع بود خوشم میاد ازت الان انفالوش کرده ب من میگه من نگفتم و این چیه بااون قیافش این حرفا ولی الان همش میترسم حسی داشته باشه خسته شدم 😔😔😔

شوهرمن بایه هرزه خیابونی خیانت کرد بهم تمام این مدت همش فکرم درگیره اینه که اون هرزه چه شکلی بوده چج ...

خیانت در ۹۹ درصد مواقع اصلا ربطی به قیافه نداره، خیانت ناشی از حس حقارت درونی طرفه و فرقی نداره همسر خودش یا اونی که باهاش خیانت میکنه چه شکلیه

اصلا بیخودو بی جهت هست فکرتونمردم نامزددارن جدامیشن، الکی ذهنتو درگیرکردی اوقاتتو تلخ میکنی

آخه دختره به بهانه های مختلف نزدیکش میشه 

و من نمیتونم بگم ج نده چون یطورایی بع هم مرتبطن

اصلا بیخودو بی جهت هست فکرتونمردم نامزددارن جدامیشن، الکی ذهنتو درگیرکردی اوقاتتو تلخ میکنی

من با حساسیتم چکار کنم ، چهره دختره رو تو چهره همه دخترا میبینم شده توهم برام