2777
2789

یه چیزی برام خیلی عجیب بود هیچوقت استوری عاشقانه نذاشته بود هیچوقت تگ نکرد منو یه بارم عکس دو نفرمون گذاشتم پروفایلش سریع پاکش کرد 

این بارم عکس خودمو خودش دخترم رو تو اینستاش استوری کردم سریع پاکش کرد بهم ریخت دعوا که پیجتو تبلیغ میکنی ؟

عکسمم مشکل نداره بزارم مجازی فقط رو پیجش نمیخواد اثری از تاهل باشه خیلی ناراحتم اصلا آدم اویزونی نیستم تو این 6سال همین دو بار بوده که هر دوبارش هم برخورد کرده پروف بقیه رو میبینم همه دونفری همش استوری عاشقانه دلم میشکنه این از زندگی واقعی اونم از اینستاش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعضی مردها دوست ندارند زندگی شخصیشون به نمایش بذارندحتماً دلیل هرز پریدن نیست که 

اما حداقل عکس بچت بذاره اگر برای اونم انکار می‌کنه گوشیش بکن تو حلقش

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

میدونی من بهش حق میدم .یکبار شوهر منم عکس گذاشت بعضی از دوستاش بهم‌ درخواست دادن .یکی که اصلا درخواس ...

دوستاش پیجمو دارن پیجمم چطوری پس دوستاش خانوماشون تگ میکنن تو اسنستا این مشکلات پیش نمیاد عزیزم 

میدونی من بهش حق میدم .یکبار شوهر منم عکس گذاشت بعضی از دوستاش بهم‌ درخواست دادن .یکی که اصلا درخواس ...

مگه ميشه يه نفر تا عكس زن دوستشو ببينه فوري بره درخواست رابطه بده ؟؟!!!! يه درصدم با خودش فكر نكرد شر بشه؟