2777
2789
عنوان

رفتارتون با مادرشوهر

145 بازدید | 20 پست

من هنوز عروسی نکردم میرم خونه خانواده همسرم 

مثلا میگه چشت به فلان غذا باشه 

یا بیا سالاد درست کن فلان 

و بهم کار میده 

با بچه های خودشم اینجوریه البته 

من گفتم اوایل هیچ کاری نمیکنم که توقعی نداشته باشن 

ولی وقتی رفتم خونشون دیدم نه خودش ازم میخواد که اینکارو کنم اونکارو کنم 

البته مهربون هست خودشم چند باری برام کادو اورده و بهم احترام میزاره خونه خودمون که امد یعنی خونه خانوادم هم ظرفارو بعد شام شست 

خیلی وقتا میرم خونشون خوراکی که دوس دارم میببنم واسم گرفته 

میخواستم بدونم که ایا این رفتارش درسته یا ن یا چه رفتاری داشته باشم خوبه ؟

عزیزم قرار نیست همه مادرشوهرا شبیه هم باشنتا وقتی رفتارش خوبه انجام بده الان یه عده میان میگن نه انج ...

دقیقا این حرف شنیدم گفتم نکنه واقعا بعدا بشه وظیفه وگرنه من مشکلی ندارم باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه زمانی میشه که بدون درخواست خودش اون کارو انجام بدی 

ولی وقتی خودش میخواد ازت با زبون خوش بگی نه و خودت و باهاش بد کنی ؟ 

زیاد نرو ک بی احترامی بینتون نشه وقتی رفتی و ازت کار خواست خب انجام بده مادرشوهر منم میگه دخترم بیا ...

خب همین منم نمی تونم بگم نمیخوام انجام بدم یا نمی تونم و مشکلیم ندارم واقعا هفته ای یه بار هم بیشتر نمیرم ولی میگن انجام نده میشه وظیفه فلان از این ترسیدم 

مادر شوهر خوبی داری واقعا😂🤍اینکه خودش کار میکنه و از شما هم کار میخواد در واقع ازت کمک میخواد بیگا ...

اره تا میام ماشالله عزیزم خوش امدی دخترم بیا کمکم 😂ولله خوشبحالش چقدر سیاست داره اگه مادرم بود نمیگفت میگه اگه دوست داره خودش بیاد کمک

خب همین منم نمی تونم بگم نمیخوام انجام بدم یا نمی تونم و مشکلیم ندارم واقعا هفته ای یه بار هم بیشتر ...

همون توی عقد هفته ای یه وعده برو اگ خودش ازت کاری خواست انجام بده چون بگی نه زشت میشه.یه وقت کار سنگین ک ازت نمیخواد 

وظیفه زمانی میشه که بدون درخواست خودش اون کارو انجام بدی ولی وقتی خودش میخواد ازت با زبون خوش بگی نه ...

اره واقعا من ایندفعه تعارف کردم تا گفتم کمک کنم گف اره عزیزم چقدر خوبه که هستی من کسیو ندارم کمکم کنه 

بله عزیزم درسته رفتارشون 

دیگه خودت داری میگی اخلاقش همینه 

مطمئن باش وظیفه نمیشه برات چون برا دخترای خودشم اینجوره شمام حواست باشه کمکش کن وقتی انقد خوبه 

منکه مادرشوهرم هیچکدوم از این کارایی که شما میگی رو برام نکرده ازمم خیلی انتظار داره قدرشو بدون و تاحدی که میتونی حتما انجام بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕